13 thoughts on “Lite tyskt innan läggdags

 1. Många Tyska band framhäva nu sin kulturella bakgrund i det här fallet den bayerska, man använda dialekten och andra attribut som förknippas med regionen, kanske ett sätt att protestera mot multikulti, vi ha så många tyska olika kulturer i de delstater som utgör Förbudsrepubliken TYSKLAND, Vi behöver inte Öst europeisk eller utom europeisk multikult i form av Zigenare.

  Mina föräldrar och mor och farföräldrar ha jobbat för hård för att skänka bort “Mein Vaterland” (på Svenska mitt fosterland) till patrasket som väller in över de öppna gränserna som gamar. och vägrar att anpassar sig.

  I min ungdom kom Italienare, Spanioler och Greker. De ha alla anpassad sig de ha varit och är värdefulla tillskott i det Tyska samhälle. Jämfört med andra folkslag som ha kommit från Mindre Asien!

 2. Pettersson jag ber, detta måtte upprepas ofta. Vilken härlig glädje. Det här sparas för välbefinnandet varje dag. TACK !!

 3. Tack och åter tack, så helt underbart, hade glömt att jag kan bli så GLAD, kram alla.

 4. Tack Pettersson..
  Nu förstår kanske en del av dina läsare,varför jag saknar det “tyska gemütet”,och sådana överraskningar när man vistas ute på stan.Något sådant lär aldrig inträffa i min lilla håla,och troligen inte hellre i arabcentrat Malmö ! 😉

  • Lars, det går bara inte att återvända……………….det gör så ont från topp till tå.

 5. Det där kallar jag livsglädje, ställ det i kontrast mot alla arslevändare som har förmågan att poppa upp offenligt i västvärlden.

 6. Härliga ungdomar som satte ett leende på allas läppar. Förutom en hucklekärring vid 3.05!

  Varför sprider inte alla muslimer vi räddar glädje i våra länder?

  • Jo den syntes och stack ut. Den kunde de gott klippt bort. Men det kanske var en tanke med att visa henne.
   Annars härlig video! Tyskar smyger inte i buskarna med sin nationalitet.

   • Varför skulle vi göra detta, smyga med vår nationalitet , 1933 och 1945 är långt borta, varför ska jag som Tysk stå med hatten i handen för saker som hände innan jag föddes? Se på vad Väst Tyskland ha åstadkommit efter WWII och jämför detta med resten av Europa. Som Väst.Tysk ha man all anledning att vara stolt.

Kommentera