Stäng

Utländsk man skottskadad

LINKÖPING. Två personer har förts till sjukhus efter skottlossning vid en kyrka i Linköping. Enligt uppgifter ska skotten ha avlossats i samband med en bröllopsfest efter att flera objudna gäster anlänt.

Polisen fick larm om skottlossning 05.27 på söndagsmorgonen. Flera poliser och ambulanser skickades till kyrkolokalen i utkanten av Linköping.

– Två män har transporterats till sjukhus och en av dem var skottskadad, jag vet i nuläget inte hur tillståndet för honom är, säger Fredrik Kliman, presstalesperson på polisen i Östergötland.

En polis på platsen säger att skottlossningen har inträffat på en bröllopsfest i samband med att en eller flera objudna gäster kom dit.

– Jag kan inte bekräfta att det rör sig om en bröllopsfest, men ett större antal personer har befunnit sig i anslutning till kyrkan, säger Kliman.

När polisen kom till platsen hade gärningsmännen hunnit lämna. Platsen har spärrats av för teknisk undersökning och en rad förhör hålls på platsen.

-Pettersson noterar att Ex pressen glömmer nämna att den skottskadade saknar svenskt medborgarskap och kyrkan som nämns är en syrisk ortodox sådan som heter Sankta Maria kyrka och festlokalen ligger under samma tak som kyrkan. Skapligt staket och grind förresten, skyddar inte gud…

2014-03-30_2000

 

2 reaktioner på “Utländsk man skottskadad

  1. I dag är mord skjutning knivskjärning massvoldtäkter rån misshandel
    bedrägerier dagligen fan vet allt när skall7klövern inse att denna massinvandring
    är en katastrof för Sverige som samtidigt kostar 100 tals milijarder…

    1. Att inte 7klövern inser är väl sin sak, där dom lever i sin egen lilla värld. Men väljarna!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: