Stäng

Tolerans bara för den ena sidan!

Det här är en video jag har sett tidigare. Den är från parlamentet i Wien Österrike och en medlem av parlamentet tar tiden i akt för att skälla ut den turkiska ambassadören och hans folk efter flera huvudavskärningar på Österrikiska medborgare, bland annat en katolsk ärkebiskop.

Hans utskällning sker på österrikisk tyska, men det finns engelsk text. Den som skäller ut turkarna kommer från Österrikes parti för de icke politisk korrekta. Han gör det väldigt bra, men de som inte tror att de kan råka ut för detta straff av sina turkiska vänner, är naturligtvis förnärmade. Jag minns inte vad Österrikes frihetsparti heter men det är något som, BZÖ om jag är rätt informerad. Åtminstone är det BZÖ som talaren tillhör, det står på en textsida i början av videon på tyska. Den videon jag tittade på innan jag tog hit den, var ungefär hälften så stor, vilket givetvis även texten var. Jag kunde inte läsa då.

17 reaktioner på “Tolerans bara för den ena sidan!

 1. Erdogan har sina drömmar om att återuppföra ottomanska riket. Putin har sina drömmar om det forna Sovjet. Islamisterna vill skapa sitt Ummah och där räcker knappt världens alla länder.

  Världen (jorden) räcker inte till. Vad med rymden?

 2. ”Turkiet: Vårt mål är Ottomanska Rikets återupprättande” Är det helt rätta för att komma in på inlägget om Turkiets utrikesminister och hans våta drömmar.

 3. Olli:
  Nu avslöjar du dina historiska brister….Ostmark blev namnet för gamla kaiserliga Österreich efter anslutningen till Tyskland i mars 1938….
  Att jag skrev ”Östmark” var enbart för att du skulle kunna läsa ut ordet !

  1. Lars jag var tyvärr inte född då ens, hur skulle jag ha läst mig till detta. Det stod absolut inte i min Geografibok, knappast din heller, men helt klart kan man raljera lite inför andra, om man bott 30 år i Tyskland och där mest i Berlin. Men att kommentera denna video är att ta ställning för eller emot Turkiet och tolerans kontra intolerans för deras Islamism. Om du följt mig på bloggen har du också kommit till ett inlägg, där den turkiska utrikesministern på besök i Stockholm, talat om att återupprätta kalifatet med Konstantinopel som huvudstad. Turkiet vill återupprätta kalifatet. Googla på det

 4. En liten trevlig video den här. Jag hade helt glömt bort den, det måste vara länge sedan jag såg den, men då tog jag inte någon kopia med mig. Som tur var för er så gjorde jag det idag. Han talade om den 16-åriga flickan som hade begravts levande i ett hönshus i Turkiet. Det behöver såna där skithögar höra om både nu och då, ambassadörer från muslimska länder är bara påklädda apor. Ta av dem kläderna så ser ni det.

 5. @Ruben
  J.Heider var en omdiskuterad man på sin tid…Det var så,att denne man var Kärntens regeringschef i många år.Han tillhörde då FPÖ,men allt för många skandaler gjorde att han tvingades avgå ur partiet.
  Det lilla parti han därefter grundade (BZÖ) fick aldrig några större framgångar…

 6. Var det Jörg Heider som körde ihjäl sig på Österrikes krokiga bergsvägar? Alla Österrikare verkar köra som biltjuvar märkte jag när vi var där på vår Europaresa till Italien 1983, jag och min nuvarande fru.

  1. Jo dessa är vana vid serpentinvägar…F.ö var du väl inte berusad när du åkte genom Östmark ?

   1. Nog har jag väl kört genom Östmark i Värmland utan att vara helt ensam någon gång, men vad faan har det med Österrike att göra.

 7. Jo, Lars Å Månsson. Det är en tragedi, att kanske världens finaste och bästa land, har fallit på eget grepp. Vi har varit så toleranta att vi utplånat oss själva som folk. Vi har ingen enhetlighet, som så många andra folk har. Det förstördes -68. Efter då, gled vi isär mer och mer från varann. Men innan dess var vi någotsånär enade i vår allmänna syn.

 8. Underbart att någon pratar klarspråk. Det är hög tid att vi synar den så omtalade toleransen bland islamisterna. Jag menar att vi i Sverige varit toleranta intill utplåning.

  Dags att sätta krav på handling från nysvenskarna att de vill integreras i Sverige, man kan inte längre skylla på svenskarna.

 9. Var det inte samma slags parti i Schweiz, som genomförde folkomröstningen. Jag vill minnas, att de också var ett folkparti, i den sanna bemärkelsen.

  1. Jo sådana partier finns över hela Europa…Mig veterligen är det endast svenska SD,som har infört tunghäfta och ”nolltolerans” för sina medlemmar !I övriga länder kan du säga,vad du vill ha sagt utan,att hotas av uteslutning….Vi i Absurdistan skall handskas med dylika ord….som med dyrt porslin….

  1. Så är det Ruben…
   I veckan gjorde en av ÖFP`s medlemmar,på ett möte för olika länders nationala partier inför EU valet,ett uttalande som var allt för raktfram,för vår prydde Ekeroth (SD).
   Denne hotade med att lämna styrelsen i EFA….Nu tror jag personligen inte,att Ekeroths avhopp äventyrar det fria Europas nationalister vid valet 25 maj..Enbart han själv gör sig löjlig,med ett så naivt uppträdande/visande av ”nolltolerans!

  2. Jag tror nu att det heter BZÖ Ruben, inte för att jag vet vad det står för, men det är inget politiskt korrekt parti. Dessutom var det snart två år sedan jag första gången sa, att man inte kan vara tolerant mot de intoleranta. Det skrev jag efter att sett engelska politiskt korrekta som inte förstod att det är sådan man måste vara. Hård mot dem Hårda. Det islamska drägget har inget existensberättigande. De som på öppen gata skär huvudet av andra människor. Dessa måste få dödsstraff, det är enda sättet att kunna minimera dem.

   1. Du har rätt där Olli, nu när jag drar mig till minnes. BZÖ bildades av Jörg Haider och de bröt sig ur FPÖ.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: