Hot om stämning


-Pettersson fick ett mejl…

”TJaaa, du det är så här att jag kommer stämma dig angående att du publicerat utt mitt namn och efter namn i din blogg! jag har varit i kontakt med en advokat och har varit i kontakt med en åklagare…!

och jag ger dig 12 timmar på att ta bort mitt namn och efter namn i din blogg anars kommer du att träffa mig i RÄTTEN! och det har varit ute i nätet sen några år tillbacka, det innebär att du kommer få betala skadestånd och böter!

jag har redan startat denna proces med min advokat, jag och min advokat har pratat och vi har kommit överräns att du får 12 timmar på dig.

MEN jag själv hoppas att du inte tar bort det så att vi kan träffas ute i samhället eller i rätten och detta kommer kosta dig väldigt dyrt!

inom LAG HAR INTE DU RÄTT TILL ATT PUBLICERA UTT MITT NAMN UTAN MIN TILLSTÅND.

därför ger jag dig en chans i förväg innan du får hem en kallese från åklagaren att beffina dig i rätten! jag har redan fyllt i papper och printat och skrivit upp.

du förstör mitt arbetsliv jag har varit ung och dum och begått dåliga handlingar i livet men alla kan förlåtas för sina synder!

däröfr ger jag dig chansen, sen är detta helt upp till dig ifall du vill träffas i rätten eller inte! TACK MVH HASSAN SOULEIMAN!”

Vad tycker ni, ska jag ta bort Hassans namn? Han erkänner att han varit ung och dum, men har han ändrat sig? Det verkar inte så, han hotar med advokater och stämning utan att ha torrt på fötterna så jag låter namnet stå kvar, kör till och med en repris så ni vet det handlar om.

PS. Det har faktiskt hänt att jag tagit bort namn och gamla artiklar men då ska det vara personer som ber artigt och har en vettig motivering.

—————-

8-1 till bortalaget

TIDIGARE 2011-06-22. Nio män i åldrarna 17-34 år döms i tingsrätten för bland annat rån, bedrägeri och övergrepp i rättssak för sin inblandning i olika brottsliga gärningar.

De dömda är…

 • Naser Ziab 1993-07-28 Malmö Sluten ungdomsvård 5 månader för Rån. Socialsekreteraren har bekräftat detta och berättat att Naser Ziab fungerar bra i skolan. Han har en kontaktperson som han träffar regelbundet. Han är i behov av både stöd och hjälp.
 • Hassan Souleiman 1993-08-05 Malmö Sluten ungdomsvård 8 månader för Rån, Försök till utpressning, Hot mot tjänsteman och Narkotikabrott. Hassan Souleiman har, enligt socialtjänstens yttrande, tidigare varit föremål för insatser. Hassan Souleiman dömdes så sent som den 31 januari i år av hovrätten för försök till utpressning till ungdomstjänst. Han har tidigare dömts för ringa narkotikabrott.
 • Ahmad Hussain Jawad 1991-05-29 Malmö Fängelse 1 månad och Skyddstillsyn för Olaga hot, Försök till utpressning, Brott mot knivlagen och Bilbältesförseelse. Ahmad Jawad lever under osäkra sociala förhållanden. Han saknar både sysselsättning och skolutbildning.
 • Fouad Alzuriey 1987-09-25 Malmö Fängelse 2 månader för Övergrepp i rättssak, Olovlig körning och Narkotikabrott. Fouad Alzuriey förekommer under 33 avsnitt i belastningsregistret. Han dömdes senast den 7 oktober förra året för misshandel, olaga frihetsberövande, grov olovlig körning och ringa narkotikabrott till fängelse sex månader. Dessförinnan dömdes han den 15 december 2009 för stöld och bedrägeribrott till fängelse ett år och sex månader.
 • Husam Abdul Naser Majeed Al-Samerraiy 1993-03-01 Malmö Medborgare i Irak Skyddstillsyn för Olaga hot och Vapenbrott. Han har dömts vid ett tidigare tillfälle; den 8 april i år. Han dömdes då till ungdomstjänst 40 timmar för stöld.
 • Adam Eriksson 1977-02-06 Limhamn Fängelse 3 månader för Bedrägeri och Olovlig körning. Adam Eriksson har på nytt gjort sig skyldig till bedrägeribrott mycket kort tid efter att han villkorligt frigavs efter att han avtjänat fängelsestraff för samma slags brottslighet.
 • Mihai Niculae 1968-11-14 Bunkeflostrand Medborgare i Rumänien Villkorlig dom Dagsböter 120 å 100 kr för Grovt bedrägeri, Försök till grovt bedrägeri och bedrägeri. Han är tidigare ostraffad och lever under ordnade förhållanden.
 • Egzon Hyseni 1992-02-05 Malmö Villkorlig dom Dagsböter 60 å 50 kr för Försök till grovt bedrägeri och bedrägeri. Han har inte tidigare dömts för brott av det slag som nu är aktuella.
 • Faton Kabashi 1991-06-30 Malmö Villkorlig dom Dagsböter 60 å 50 kr för Grovt bedrägeri och bedrägeri. Han är tidigare ostraffad och lever under ordnade förhållanden.

− Pettersson påstår att 8 – 1 är normala resultat i Malmöligan…


27 responses to “Hot om stämning

 • Fouad alzuriey

  Jag har talat med tingsrätten kommer lämna inn stämning mot dig Petterson må bäst

  Gilla

 • Karl Johansson

  Hej där, jag tycker att du borde tänka om lite här, inte bara du utan alla som kommenterat, jag förstår de på detta med den Lill skiten, men han kanske har ändrats och vill in i arbetes livet och fixa sitt liv. Dock funkar inte det med denna artikeln, för när någon läser de vill man ju inte ha med den människa och göra. Men man hade dock kunnat ta bort artikeln så den här unga killen kan på börja en ny kapitel i sitt liv. Men han borde dock också ha skrivit lite mer trevligare än att hota. Men man kan ju också förstå hans frustration ut över det hela. Han är ett djur han är kanske allt ni säger, vet inte om jag ska säga ni uttrycker er fel eller rätt men han vill ju Jobba och gå vidare med sitt
  Liv. Då tycker jag Petterson borde get han en chans. Men men han är fortfarande en blatte jävel. Men den blatten kanske har förändrats och vill fixa sitt liv. Bli en svensk arbetare. Min åsikt, tack

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Är det lagligt att hänga ut etniska svenskar så måste det vara lagligt att hänga ut nya svenskar och de som ännu inte hunnit bli det.
  Denna Souleiman är en hund som skäller mot fel träd, hahahaha.
  Det är nästan ”söt” att höra om hans patetiska ansträngning.
  Go Pettersson go,

  Gilla

 • Tony

  Här ser man vad konsekvenserna blir med inavel, det är därför
  som vi för stamtavlor på djur, det borde andra även göra på
  människor!

  Gilla

 • Johan

  Haha, vilken amatör. Hassan eller vad han nu heter kanske ska läsa på lite om svensk lag osv. Pettersson, kör på o fortsätt i sann anda. Det behövs sånna som du.

  Gilla

 • Ed Crane

  Pettersson jag tycker att du skall göra som ditt samvete bjuder, dock naturligtvis följa lagen.
  För en del är fängelsestraff en vändpunkt till ett bättre och laglydigare liv.

  Gilla

 • Nostradamus_i_norr

  Pettersson, du skall inte radera den kriminelle invällaren Hassan Souleimans namn från bloggen. Det som finns skrivet om honom är enbart faktaupplysningar. Hassan bör lära sig bättre svenska, läsa vad som står i två av våra grundlagar TF och YGL och upphöra med att hota.

  Gilla

 • O. B.

  Vips, så delas detta på fb.. 😀

  Gilla

 • svenskinfo

  Stå på dig Pettersson. Du har rätten på din sida.

  Gilla

 • Stefan K

  Ja du Hassan, du tänker processa mot Pettersson. Är det då så begåvat att utfärda hot mot den man processar mot?

  Du lär förlora en eventuell process och då är det du som får stå för kostnaden. har du eller dina föräldrar råd med det.

  Efter Hassans hotfulla brev begriper man bättre varför Sveriges regering nu spenderar 1,8 miljarder på att lära nyanlända svenska.

  Till sist Hassan, ett tips från alla hederliga och hårt jobbande skattebetalare i Sverige. Kom inte till vårt land och ställ till med jävelskap. Det uppskattas inte!

  Gilla

 • nisse

  Varför inte sända honom en faktura från oss skattebetalare Det rör sig säkert om 10 tals mlijoner!

  Gilla

 • Torpeden

  Roligt att idioter som Hassan läser denna eminenta (mycket bra, förtydligande för Hassan o co) blogg.

  Gilla

 • Naivtive

  Jag vet inte på vilket sätt denna publicering skulle vara olaglig? Du gör samhället en tjänst bara och det kan även denna Sulleman göra om han tog nästa flyg tillbaka till öknen igen.

  Gilla

 • OLLE

  Kan inte dessa LANDSFÖRRÄDARE bara åka hem till de länder de tillhör.
  De är en skam för hela mänskligheten. Vad har dessa för föräldrar kan man undra.
  PACK är vad det är.

  Gilla

 • Tony

  Men Pettersson han hotade ju inte bara med Advokat, utan
  han hotade ju även med att möta dig ute i samhället, det
  kan väl betecknas som förtäckt hot, och är straffbart!

  Gilla

 • Mr Q

  Hassan Souleiman är ju en riktig profi när det gäller försök till utpressning..
  Rån,knark och hot mot tjänsteman,troligen ledaren för denna liga !

  Gilla

 • Ruben

  Stå på dig Pettersson!

  Gilla

 • Crilla

  Grundregeln är att man inte skall backa pga hot och liknande. Vad det gäller förtal på nätet så är det en gråzon just nu så jag kan inte säga varken ja eller nej?

  Men grundprincipen är att inte ge efter för hot!

  Gilla

 • allemand

  Skicka tillbaka hotet och be om men översättning till svenska från ett språk du inte känner igen.

  Gilla

 • Bernhard Riemann

  Araben, ickesvensken, muslimen eller ockupanten (vilket man nu väljer) har faktiskt skickat dig ett hot ” träffas ute i samhället ” och det bör rimligtvis föranleda en motanmälan från dig om araben trilskas.

  Den här ockupanten kommer sannolikt aldrig att vara en tillgång för Sverige. En påbyggnadskurs i SFI borde araben vidare fundera över innan han tror sig kunna överge sitt genetiskt / kulturella kriminella arv.

  Gilla

 • ossie

  Ja det vore väl kanon för alla brottslingar och annat slödder om ingen fick publicera deras namn utan deras nådiga tillstånd. Låt den lilla skiten stämma på om han nu vågar.

  Gilla

 • Olli Rein

  Fouad Alzuriey 1987-09-25 tyckte ju vid en av sina vistelser hos kriminalvården att det var som en hotellvistelse utan att betala. Då är det ju kanske inte så konstigt att han vill tillbaka, till hotellsviten.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: