Allt är tillåtet för att dölja kostnaderna för invandringen


INVANDRING. Uppfinningsrikedomen från regeringen och den etablerade oppositionen är enorm när det gäller att dölja de sociala och ekonomiska kostnaderna för invandringen.

Ett exempel är att Kriminalvården är förbjuden i lag att registrera etniskt ursprung, detta gör det omöjligt att föra någon statistik kring etniskt ursprung. Den 1 oktober 2013 vara av alla fängslade i Sverige 32 % utländska medborgare och således 68 % svenska medborgare. Hur många av de 68 procenten som har utländsk bakgrund ska tydligen döljas till varje pris. Däremot skryter gärna 7-klöverna om att ”utan invandrare stannar vården” då är det tydligen inget problem att registrera etnicitet.

Ett annat exempel är arbetsförmedlingen. Socialdemokratiska statsvetaren Stig-Björn Ljunggren ställer en intressant fråga på twitter: ”2005 hade Arbetsförmedlingen 7000 anställda. Idag 13000. Arbetslösheten är ungefär lika. Vad har jag inte förstått?” Stig-Björn Lundgren vet mycket väl att arbetsförmedlingen numera administrerar våra nyanlända. Det är helt enkelt ett sätt att dölja kostnaderna för vår migrations politik.

Ett tredje exempel är att sedan den 1 januari 2011 gäller en lag som ger kommunerna rätt att ta över de kommunala bostadsbolagens eventuella vinst om pengarna går till att ”främja integration och social sammanhållning Under två år har kommunerna på detta sätt kommit över 5,3 miljarder kronor från hyresgästerna som alltså betalar högre hyra än nödvändigt för att 7-klöverna vill dölja de verkliga kostnaderna för invandringen.

-Pettersson undrar varför Ägget och Myten gör på detta sätt. Fick de inte lära sig att ärlighet varar längst och lika barn leka bäst när de var små…


2 responses to “Allt är tillåtet för att dölja kostnaderna för invandringen

 • Ed Crane

  Lika barn leka bäst, Ja många svenskar har fått smaka den medicinen .
  Jobba gratis hos bonden, slavat som hembiträde med knapp lön, fått asbestlunga och cancer. Ja lika barn leker inte alltid bäst, de utnyttjade har störst chans till ett drägligt liv i fall att de organiserar sig och håller ihop.
  Fienden är inte en tiggande Rom utan faran är att inte hålla ihop.

  Gilla

 • nisse

  Kan bara konstatera 7klövern framstår mer och mer som landsförädare !!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: