Invandrare spöade rånoffer med järnrör


DANMARK. I natt rånades en 48-årig man mycket brutalt i sin bostad Tilst, en förort till Århus. Vid 02-tiden ringde det på dörren. 48-åringen öppnade inte och de två männen trodde troligen att ingen var hemma. De bröt sig in och fann den 48-årige mannen. Inbrottstjuvarna försökte tvinga 48-åringen att ge dem pengar. När han vägrade fick han ta emot ett flertal slag med ett järnrör. Därefter lämnade rånarna platsen utan att ha kommit över något.

Rånarna beskrivs som två unga män i 17 – 20-årsåldern, båda med invandrarbakgrund. De talade dock danska utan brytning, vilket tyder på att de har vuxit upp i Danmark.

 • Rånare 1. Beskrivs som mörkhyad/mulatt, 170 – 175 cm lång, med normal kroppsbyggnad. Han var kortklippt, mörkt klädd och utrustad med ett c:a 40 cm långt järnrör.
 • Rånare 2. Hade utländskt utseende och såg ev. ut att komma från Turkiet. Han var c:a 180 – 185 cm lång med normal kroppsbyggnad och kortklippt mörkt hår. Även han var mörkt klädd.

Den ene av rånarna ska ha tilltalat den andre med namnet Samir.

Jyllands-Posten försöker till skillnad från PK-media hjälpa polis och allmänhet med signalementet…

2014-03-17_1348

 


3 responses to “Invandrare spöade rånoffer med järnrör

 • Ed Crane

  Så ser alla brottslingar ut enligt Petterssons blogg. vilket tjat.

  Gilla

  • Olli Rein

   OM inte sällskapet passar, så är det upp till dig om du vill vara kvar. Vi håller inga kvar mot deras vilja, men tycker att man inte har på Bloggen att göra, om man enbart gnäller på innehållet i varje inlägg.
   Det finns kommunistbloggar för dig, använd dig av dessa istället så kommer du att få än mer partisk politisk propaganda. Här finns ju till och med opolitiska inlägg från bland annat Musikredaktionen. Där finner du endast musikaliskt materiel och det finns även humorinlägg, som kan roa alla. Men vår politiska position blir för det enda oppositionspartiet som finns just nu, och det är SD och de bör få fram det dessa tycker är viktigt, då det måste finnas något annat än Sjukklöverns helsjuka politik, och att den är praktiskt ogenomförbar med någon plats för svenska intressen. Har du provat ”Ett Alliansfritt Sverige” där är de nästan lika dumma som du.

   Gilla

  • Olli Rein

   Kan du inte svara ens din skithög.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: