AFA ska pissa på vänster-hororna


STOCKHOLM. Med anledning av lördagens manifestation mot nazistiskt våld blev Ung Vänster Storstockholms ombudsmän igår utsatta för hot från Antifascistisk Aktion.

Igår vid 18-tiden kom tre män i 25 års-åldern som utgav sig vara från Afa in till Ung Vänster Storstockholms distriktscentral och agerade hotfullt gentemot distriktets två ombudsmän. De krävde att få talartid på lördagens manifestation mot nazism där Ung Vänster Storstockholm är en av arrangörerna. Man hotade med att sabotera manifestationen och se till att den inte skulle kunna genomföras. Hoten handlade också om att sabotera för andra demonstrationer runt om i landet, specifikt genom att stänga ute Vänsterpartiet och Ung Vänster bland annat i Malmö. Man pratade om att se till att artister som var inbokade inte skulle kunna uppträda. Männen var mycket aggressiva och var så högljudda att grannar i huset kom ut på balkongerna. De skrek att ”om vi inte får ha en talare på demonstrationen så kommer det att gå jävligt illa för er” och ombudsmännen blev kallade för ”fitta” och andra kränkande ord samtidigt som männen sa att de ”skulle pissa på dem”. De två ombudsmännen som är kvinnor i 20-årsåldern blev till sist så pressade att de lovade talartid åt representanter från Afa för att få männen att lämna platsen. På plats på distriktscentralen fanns samtidigt yngre medlemmar.

– De uttryckte hot i form av att de ska förstöra på demonstrationen, se till att talarna inte ska kunna tala, och att de ska göra det ”jävligt svårt för Ung vänster i framtiden”, säger Ung vänster Storstockholms ordförande Dina Viksten Abrahamson till Dagens ETC.

På plats på distriktscentralen fanns enligt Ung Vänster två kvinnliga ombudsmän i 20-årsåldern.

– Killarna skrek att de skulle pissa på dem och kallade dem för horor och fittor, säger Dina Viksten Abrahamson.

Mer HÄR och HÄR

-Pettersson tycker att det är lite larvigt av ung Vänster att gnälla över detta, de marscherar ofta tillsammans med AFA och utsätter andra för samma saker, då kallas det demokrati av vänstern…förresten var är helsidorna i PK-media, ni vet hur det sett ut om några Sverigedemokrater hotat med att pissa på horor…


8 responses to “AFA ska pissa på vänster-hororna

 • Robert Gustafsson

  Som i Syrien där den ene islamisten slår den andre islamisten för att den första islamisten inte… ja ni vet alla hur bra det går där😄

  Gilla

 • Naivtive

  Min erfarenhet säger mig att detta språkval brukar i huvudsak härstamma från folk med rötter utanför Sverige. Skulle detta har ändrats på senare tid har det faktiskt gått mej förbi.

  Gilla

 • PETER NYMAN

  Det är många som vill pissa på vänster horor.Men det vågar ingen säga då kommer AFA och misshandlar dig,ASberg hänger ut dig med bild och adress så din familj kan bombas.

  Gilla

 • svenskinfo

  Ja, där får de känna på, vad de ställt till med sin välkomnande politik, till allsköns drägg.
  Undrar vad Göran Greider säger. 😉

  Gilla

 • Ruben

  Trevligt folk, med en något avikande sexuell perversion.

  Gilla

  • Nostradamus_i_norr

   Nej, jag anser att de fortfarande är kvar i kiss- och bajsåldern även om de i den åldern inte brukar framföra sådana hot mot sina kamrater, men de här ”kamraterna” är ju röda.

   Gilla

 • ossie

  Alldeles utmärkt att vänster dräggen pissar på varandra.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: