Mordhot mot SD:s partiledare

Pressmeddelande

Malmö är inte bara en stad som är hårt präglad av misär, utanförskap och massarbetslöshet. Idag befäster Malmö stad även sin position som en stad präglad av politiskt våld och hot mot politiker.

Fimpa_JimpaMagnus Olsson Kommunalråd SD Malmö –” När jag såg bilden blev jag rent ut sagt jävligt förbannad. Att på det här sättet mordhota vår partiledare Jimmie Åkesson får mig att må riktigt illa. Vi kommer omedelbart att kontakta P-Malmö, Polisen och Säpo och kräva att nidbilden/hotet plockas bort. Så här får det helt enkelt inte gå till,” säger Magnus Olsson.

Sverigedemokraterna, Malmö

-Pettersson undrar var PK-media är? En demokratiskt vald partiledare mordhotas gång på gång och det är tyst i pressen och bland andra politiker samtidigt som man rapporterar om nazistattacker utförda av vänsterextremister!!!

23 thoughts on “Mordhot mot SD:s partiledare

 1. Dit åker vi ibland Pettersson. Brukar prata med husvagnsfolket där. Men vi har aldrig campat där. Tack för tipset ! En mycket vacker trakt. Hej!

 2. Ja du känner Sahi bättre än jag, helt klart. Tror Josef är sur för att affären här går dåligt. Han har faktiskt inte gjort mig något illa. Men när 5-6 pensionärer berättar för mig så tror jag DOM. Jonas vet jag inte ens vem han är. Ordf. inämnden ringde nyss. Hon var förvisso trevlig men självklart var det någon annans bord. Ingen säger emot mig dom vet att jag kan psykos-sjukdomar bättre än dom flesta. Men när SN skriver att Södertälje av alla städer har bättre social-psykiatri än vi då går skam på torra land. Vi får nog ta några supar ihop nån gång Tommy o reda ut en del. Du är ju mycket kunnig o påläst. Men kan du ta en sup ihop med en nörd som åker husvagn? Vi har i alla fall en sak gemensamt. HUMORN den skall vi vårda.

 3. Jag lever sen 33 år tillbaks med en kvinna som heter Pettersson. Hon är född och uppvuxen i Hälleforsnäs. Har inga kontakter med invandrare men har sådana som grannar. Dom är precis som vi. Dom jobbar o sliter och deras barn leker med alla andra ungar på Björkvägen. Jag ser inga större problem med dom. Sen tog jag exemplet med vår nya handlare. Han verkar vara en skitstövel om jag skall tro folk. Han har en bror som du säkert vet som driver affären på Esplanaden. Folk säger till mig att han är trevlig. Vet inte varifrån dom kommer men så olika kan det vara. Tror inte socialnämndens ordförande i Nyköping ringer mig. Dom tycker jag är en jobbig skitstövel som lägger mig i allt. Dom vill vanvårda i fred. Trevlig Helg Tommy !

  • Roland, du nämner bröderna Sahi, jag känner båda. De är från Pakistan och heter Josef och Jonas. Jag har tagit ett par supar med båda så även om de på papperet är muslimer så är det ingen allvarligt med det. Deras barn verkar bli välintegrerade, den ena dotter spelar fotboll och en grabb håller på att utbilda sig till sjökapten. Bra folk verkar det som.

   Men likväl är det bråk ofta bråk där det bor olika människor, facit finns ute i världen.
   USA är också intressant, invandringens förlovade land. Där folkbokförs även etniciteten och det är märkligt, efter flera hundra år bor kineser med kineser, latinamerikaner med latinamerikaner, svarta med svart, vita med vita och ibland blir det upplopp.

   I drygt 90 % av världens konflikter är muslimer inblandade trots att de bara utgör 20 % av jordens befolkning. Muslimer slåss med ryssar, kineser, buddister, judar, kristna, hinduer men mest av allt bråkar de med andra sorters muslimer…jag är övertygad om att om invandringen från de muslimska länderna fortsätter så kommer vi att få hit Mellanösterns våldskultur. Hoppas jag har fel.

 4. Helt rätt Pettersson jag tänker inte bli medlem i SD. Men jag är inte medlem i något annat parti heller. Däremot är jag samhällsintresserad och lyssnar på alla. Väntar nu på telefonsamtal från socialnämndens ordf. i Nyköping. Det gäller vanvård. Min måg som blivit skitförbannad på V trots att han var medlem där när han bodde i Oxelösund. Han är inte det idag o röstar inte på dom. En vänsterpartist sa dumheter till mig i lördags på torget i Nyköping. Detta retade mågen rejält. Just nu är den kvinnan på besök på hans jobb. Säg att du är min svärson sa jag Då går hon. Jag tror på mångfalden Pettersson. Här skiljer vi oss åt. I andra frågor vet jag att vi har mycket gemensamt. Tycker vi kan vara vänner ändå. Fast jag har ingen båt och har aldrig jobbat på SSAB. Därmed blir jag aldrig en riktig Oxelösundare har jag förstått. Vi ses väl i valrörelsen. Hej !

  • Roland, du tror på vad du vill. När det gäller mångfald och mångkultur är jag väldigt skeptisk. Jag har frågat många människor efter bra exempel men inte fått ett enda.
   Just nu har vi Ukraina, Syrien, Israel-arabvärlden, Nigeria, Thailand, Kina, Ryssland, Indien och många fler platser som bevis på att det fungerar dåligt.

   Lika barn leka bäst heter det i det gamla ordspråket, Det innebär inte att man inte ska vara vänner men man behöver inte bo ihop…

 5. Tack för den informationen Pettersson. Kan man träffa honom i Oxelösund? Jag menar håller han något tal för folket? Han behöver nog sina fem livakter. För jävligt på ren svenska. Men så ser samhället ut idag.

  • I programmet Debatt i går kväll, sa någon företrädare för någon gruppering på vänsterkanten att de “bara går på de som stör mötet”.
   Hur många torgmöten har SD fått förstörda av AFA akrivister???
   På det hållet är det ok att störa möten!
   Fullständigt ryggradslöst om du frågar mig!

  • Roland, jag tror knappast du kan träffa Jimmie, han ska göra företagsbesök och sedan vara med på ett medlemsmöte och jag tror knappast du tänker bli medlem i SD…

 6. Tror nog alla topp-politiker får hot. Men helt klart är Åkesson värst utsatt. Tror sällan det förs fram direkta mordhot mot Borg o Reinfeldt. Men dom har väl rejält med skydd förmodar jag. Vet inte vilket skydd Åkesson har. Men han har lika mycket rätt som alla andra partiledare att tala offentligt och föra ut sin politik. Annars har vi ju sålt ut vår demokrati. Det vill inte jag i alla fall. Sen att gumman o jag röst skolkar i år är en protest mot blocken i helt andra frågor. Fast just nu är man väldigt smöriga mot mig från båda sidor. Detta stör mig rejält kan jag säga. Det finns ju säkert ingen politiker i Nyköping-Oxelösund som inte känner mig. Jag kommer att prata med ALLA i kommande valrörelser. Jag bara är sån. Kan dra ett komiskt exempel från förra valrörelsen: En ledande folkpartist sa åt mig att gå över på gatan o prata psykiatri med SD om du törs. Törs? Jag gick direkt o pratade med Thom. Vi blev faktiskt rätt överens. Då såg folkpartisten ut som en fågelholk. Det finns inga dumma frågor helt enkelt. Vill någon träffa lilla mig så lär jag vara en flitig gäst i samtliga valstugor framöver. Men rösta i år det skiter vi i. Någon skrev att det skulle gå att snacka mig till rätta tror han var moderat. Pettersson vet att mig snackar man inte omkull man levererar. Önskar ALLA på denna blogg en riktig. Trevlig Helg!

 7. Näe, jag håller helt med dig Roland Karlsson. Men ändå görs det med fullt ös, från etablissemangets gullegrisar:

  http://avpixlat.info/2014/03/11/freudiansk-felsagning-av-expos-dabiel-poohl/

  Så länge som såna svin som han, tillåts operera och orera fritt, kommer våldet bara att öka ännu mer. Vi måste sätta stopp för såna fundamentalistas, om det ska bli nån förbättring på våldsfronten. De borde in få tillåtas komma fram, när de har denna vidriga våldsförhärligande syn, som de dessutom för fram och bejakar. Ett STOPP för Hamas-Daniel-Pohl i alla forum. Ett STOPP för våldsförhärligandet.

 8. Man hotar inte med våld i en demokrati. Sånt sysslar man med i länder som Iran. Irak, Syrien. m.m. Men i Sverige ?? ALDRIG detta är bara för lågt jag vidhåller det. Till sist är det väljarna som avgör och precis så skall det vara. Skall titta på debatt nu som visst handlar om detta. Våld har aldrig löst problem. Däremot så har det skapas problem. God Natt mina vänner !

  • Hej Roland,
   Jag funderar på om det görs liknande statements om t.ex. Reinfelt och Borg?
   Jag tror att jag har missat dessa i så fall.
   Kan du dra dig till minnes något?
   Jag förmodar att det rör sig om SD:s politiska motståndare som utför dessa “konstverk”, för så kommer det nog att kallas ända tills någon skriver “Krossa Ägget” eller något dyligt, då är det väl hets!

   På tal om programmet Debatt, i kväll, AFA och andra vänster organisationer fick sig en rejäl skrapa, bra!
   God natt!

 9. Visst är det lågt och förkastligt, men Petterssons letar efter sådana här exempel. Och hoppas att SD skall hamna i nån offer roll.

  • Tranan Ed , vad brukar Aftonbladet och Expressen leta efter då ?

   Kan vi få höra av dig ? Det har du naturligtvis ett svar på.

  • Ed, man kan inte begära att du ska begripa att de ”exempel” jag letar efter är en bild av hur Sverige ser ut idag.

   ”AFA har ögonen på dig”, stod det efter att en Sverigedemokrats bil sprängts i luften i Uddevalla. Med de orden har vänsterextremisterna inlett sin egen valrörelse inför 2014.

   Inget annat partis medlemmar utsätts för lika många hot som Sverigedemokraterna. I en rapport från 2008 konstaterar Säpo att partiets förtroendevalda utsätts för ”omfattande och systematiska hot från den autonoma miljön” där även våldsbrott förekommer.

   Niklas Orrenius skrev i mitten av 00-talet om hur sverigedemokrater blev av med sina jobb, trakasserades och hotades, på grund av sin partitillhörighet.

   I slutet av 2012 släppte Brottsförebyggande rådet (BRÅ) en rapport som visade att Sverigedemokraterna fortfarande är i särklass mest utsatta. Hälften av förtroendevalda sverigedemokrater utsattes 2011 för hot, våld eller trakasserier. Det är långt mycket mer än nummer två på listan – Miljöpartiet – som hamnar näst högst med 19 procent.

   I september 2010 rapporterades det att sverigedemokraten David von Arnold Antoni blivit misshandlad. Statsminister Fredrik Reinfeldts reaktion var minst sagt överslätande: ”Jag tar avstånd från alla former av våld och hot. Men jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer”.

   Förundersökningen lades senare ned eftersom Antonis berättelse inte ansågs trovärdig, men det är oviktigt i sammanhanget. Reinfeldts avsky mot Sverigedemokraterna är allmänt känd, men att han här inte förmådde stå upp ordentligt för demokratiska grundprinciper är under all kritik.

   En riskmedveten karriärvägledare skulle i dag kunna säga: Om du inte vill råka illa ut – bli inte politiker, och särskilt inte sverigedemokrat.

 10. Detta var LÅGT. Dom som gjort detta borde stå i skamvrån. Har man inte bättre argument skall man hålla sig inomhus och inte visa sig offentligt. å andra sidan GYNNAR sånt här SD.

Kommentera