Byggnader har kollapsat i New York


USA. Två byggnader ska ha kollapsat i New York, USA, uppger flera amerikanska medier.

Händelsen ska ha inträffat i East Harlem på Manhattan i New York. Det var först tal om att en byggnad kollapsat. Enligt färska uppgifter till CBS New York handlar det i stället om två, varav en inhyste en kyrka. Flera vittnen säger att de hört explosioner. En person i en byggnad i närheten berättar för CBS att han kände hur byggnaden skakade i samband med explosionen.  Bilder i sociala medier visar kraftig rökutveckling på platsen. Byggnaderna finns på Park Avenue, norr om Central Park. I närheten ska det även finnas en tunnelbanestation.

New Yorks räddningstjänst säger till CNN att 11 personer är lindrigt skadade. Det oklart om några personer befann sig byggnaderna vid kollapsen.

CBS sänder live HÄR. 

 

 


3 responses to “Byggnader har kollapsat i New York

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: