Ni är inte välkomna!


Insändare

Inrikesministern – Ni är inte välkomna!

Inrikesministern skriver så här på sin site, att dom ofta avvisar hundratals syriska flyktingar redan vid gränsen! Bl.a. via en metod som kallas för ”push back” alltså med hjälp av extrainsatta gränsvakter och hundar.

62 % av folket vill inte alls ha några flyktingar och stöder därför avvisningarna av hela sitt hjärta! Det finns även radikala förslag på att helt stänga gränsen och att flyktingar som ändå kommer in skall sättas i fängelse.

Under en sporttävling härförleden hängdes banderoller upp med texten ”död åt flyktingar” samt överallt på husväggar och på andra fria ytor finns ännu friare budskap som bl.a. ”ni är inte välkomna”

Landet är dessvärre inte Sverige utan Bulgarien! Här hycklas det inte, här pratar dom klarspråk, här ser dom problemen med massinvandring och agerar kraftfullt!

Den ökända svenskfientliga och hatfulla flyktingkramerskan Frida Metso låter dock käften glappa och påstår bl.a. att Bulgarien ”faller fritt…” och även att dom handlar ”olagligt”… Och är ”grundlagsvidriga” Ja, Metso om någon borde veta innebörden av ordet vidrig…

Att Sverige numera befinner sig i fritt fall har inte nått psykopaten Metso, inte heller att Svenskar numera har i stort bara skyldigheter medan importerade negrer, muslimer, zigenare och annan spetskompetens bara har rättigheter och i stort sett inga skyldigheter alls!

Medlöpare och landsförrädare fanns även förr i tiden, men nu opererar dom helt öppet och t.o.m. utan att skämmas.

Med vänlig hälsning, Janne


5 responses to “Ni är inte välkomna!

 • Puck Futin

  De som inte är välkomna är bulgarerna. Varken till Sverige, EU eller något annat civiliserat sammanhang. Det var ett historiskt misstag att låta låtsasländer som Bulgarien, Rumänien och Serbien ens existera. Habsburgarna och Turkarna borde ta tillbaka sina historiska områden.

  Gilla

 • Ed Crane

  Vilka är ”Medlöpare och landsförrädare” och hur förråder dom oss?
  Riksdagen är vald av oss och vi vet vad de står för.
  Alla kan inte tycka lika, men det betyder inte att ena halvan förråder den andra halvan.

  Gilla

  • Stenbock

   Har du rösträtt i Sverige ?

   Gilla

  • Janne

   Landsförrädare är alla dom politiker som importerar parasiter och oduglingar i parti och minut och utarmar sin egen svenska befolkning! Landsförrädare och medlöpare är naturligtvis också drösen av idioter som anammar dessa svenskfientliga idéer och viljelöst utför dessa ondsinta och kriminella gärningar! Medskyldiga till katastrofen är också alla dom som lägger sina röster på något av dom 7 extrema vänsterpartierna! Medlöpare är även 99% av dom svenska journalisterna som mörkar, bluffar, ljuger och ändrar efter order och behag! Några få exempel eftersom Du frågar!
   Men min fråga är, i vilket land har Du Ed Crame bott, dom sista 40 åren som har missat allt detta ruskiga som har hänt med Sverige? Det kanske inte ens fanns röksignaler att tillgå?

   Gilla

 • Undrande...

  Många tänker, ingen skriver… 😉

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: