13-årig flicka rånad av mörkhyad


Polisen2014-03-07 19:24, Stöld, Stockholm

Adolf Rudbecks väg, Solhem

En trettonårig flicka blev bestulen sin mobil då hon gick förbi Spånga gymnasium. En mörkhyad man ca 19 år, 160 cm lång, som hade glasögon, tog telefonen ur henns hand då hon använde den. Mannen var iklädd mörkgrön jacka , keps och en uppdragen huva. Då hon försökte springa efter mannen hotade han att döda henne.

Polisen sökte efter förövaren i närområdet.


2 responses to “13-årig flicka rånad av mörkhyad

  • Kalasbetalaren

    Säger som vanligt: bara att hoppas att föräldrarna tycker om att gulla med multikulti, så att dom kan berätta för flickan vilket fin gärning hon har fått vara med om och hur synd det är om gärningsmannen och hur rasistisk hon är om hon vill ha sin telefon tillbaka!

    Gilla

  • Bertil Nilsson

    Inte precis vardagsmat – nej sekund mat eller mer snabbt. Vad väntar svenska 90% sig. Inom kort kan man inte gå ut i sveriges land. De sju grovt kriminella är skuld till vad som händer nu i Sverige. Märkligt att tidningar och tv håller tyst om allt detta som händer. Inte bara att de sju grovt kriminella har bjudit in gäst parasiter som Svenska folket skall försörja på livstid – ja hur dum får man bli? År 2014 kommer dessa sju kriminellas gäst parasiter kosta Svenska folket mer än 600.000.000.000:-SEK Självklart så skall alla gamla sjuka mm mm inte ha ett dugg av Svensk välfärd = just därför de sju grovt kriminella har redan nu gett bort all välfärd för all framtid. Jag tror att en dag kommer det bli proplem (hoppas) jag för dessa grovt sju kriminella buksvågrar so behandlar alla Svenskar värre än den värsta fienden. Kanske de blir på riktigt när de dumme Svensken har vaknat ur sin törnrosa sömn och inser att det finns bara ett sätt att kunna fortsätta = Ja det är att börja ett krig eller lämna landet till de nya ägarna som inte vill delta med försörjningen utan de kommer att vänta på sitt underhåll varje månad. Undrar hur det kommer bli när det inte finns fler Svenskar som arbetar för dem samma med de sju grovt kriminella Landsförrädarna som bör ställas inför rätta och utvisas ur Sverige för all framtid. Ja så svårt har de skadat Sverige på dessa år. mvh Bertil Nilsson.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: