Facit över islam


ISLAM. Titta på kartan och fråga er sedan var det är mest oroligt i världen. Det är facit över en farsot som under 1 400 år spridit sig över världen samtidigt som dess förespråkare skyller på Israel och västvärlden för att världen ser ut som den gör. Islam är en sjukdom.

Fråga er sedan varför miljoner muslimer söker sig till Europa och väst och vill införa det de påstår sig flytt ifrån. De ljuger…och snart blir Sverige gult.

 

2014-03-06_2148


21 responses to “Facit över islam

 • islamskinfo

  Fantastiskt att se att islam sprider sig över världen. En stor orsak till spridningen är att fler och fler konverterar till islam. En annan orsak till att andelen ökar är att ickemuslimer överlag separerar sig så mycket att de skaffar färre barn. Många icke-muslimer dör också tidigare i droger, alkohol och annat.

  Pettersson bör nog fråga sig hur många av dessa länder som har klarat sig utan utländsk inblandning. Petterssons sjuka åsikter utgår från att det alltid är muslimer som sätter igång det hela och glömmer allt som sionister och de kristna länderna gör mot muslimerna.

  Gilla

  • Undrande...

   Islamskinfo, det kan vara på det viset som du beskriver!
   En fråga som känns adekvat i sammanhanget är:
   Varför söker sig så många muslimer till kristna länder, om det nu är på det viset du beskriver?

   Gilla

   • islamskinfo

    Undrande. Det är en relevant fråga. orsaken är att det vanliga folket som får nog av alla krig som usa, isreal och dess allierade startat. Det beteendet som dessa gör i Palestina, irak, afganistan m.m. ser man inte på hemmaplan. Och flyktingar tenderar att fly till områden som man tror är säkrare och bättre. Ofta ugår man från rykten om respektive land. Jag erkänner absolut att Sverige, Tyskland och Kanada har ett riktigt gott rykte och det är en orsak till att folk gärna vänder sig hit. Dessa länder har heller inte orsakat de krig som finns i våra hemländer. Inte sant?

    Gilla

   • Undrande...

    Islamskinfo, jag kan förstå ditt resonemang och håller med dig i ditt påståenden angående att dessa länder inte orsakat krig.
    Varför försöker flyktinggrupper då ”göra om” dessa länder så att det passar dom, istället för att anpassa sig till ett samhälle som, enligt dig själv ”har gott rykte”?

    Gilla

   • islamskinfo

    Undrande. När du pratar om flyktinggrupper så är det brett. Det finns så klart flyktingar som sköter sig väl och så finns det en hel del som inte gör det. Mycket är individuellt. Och jag håller med om en stor del av kritiken mot vissa personers beteende. Och jag ger er fullt stöd att ge kriminella hårdare straff. Jag utgår från att varje problem har sin lösning.

    Gilla

   • Tony

    Försörjning på andras bekostnad!

    Gilla

  • Pettersson

   Ali, de största imperialisterna i Mellanöstern är de muslimska araberna. En gång i tiden var hela området kristet och hade de fått vara det så hade de kanske haft det lika bra som Västeuropa idag.

   Gilla

 • Tony

  Ja och det mest otroliga är att folk som befinner sig i vår
  tideräkning vill gå flera hundra år tillbaks i tiden genom att
  helt okritiskt välkomna denna vridna lära!

  Gilla

 • svenskinfo

  Här äntligen nåt positivt i världen, där kristna tar över från förtryckande, massakrerande muslimer, och driver bort dem. De kristna fick nog till slut, av all muslimsk skit:

  http://www.mynewsdesk.com/se/amnesty_international__svenska_sektionen/news/centralafrikanska-republiken-etnisk-rensning-och-sekteristiskt-doedande-77212

  Gilla

  • islamskinfo

   Svenskinfo. Du är ännu ett bevis på att petterssonsbloggen är en sjuk hatblogg.

   I en normal rapportering brukar man visa på att muslimer ocksså ständigt attackeras och provoceras. Men du sitter och hejar på etnisk rensning och brutalitet av högsta rang.

   Denna blogg blir mer och mer pinsam

   Gilla

   • Tony

    Ja det finns någon som drar på sig tummen ner
    på vartenda inlägg han gör, och det kan ju dra ner
    betyget på en annars trevlig blogg!

    Gilla

   • Ruben

    Men tycker du inte att du själv är oerhört pinsam när du inte kan särskilja en Bonnierägd biograf, och en Bonnier publicerad biografi åt?
    Du förvånar aldrig med att bevisa vilken otroligt låg kunskapsnivå du är i besittning av.

    Gilla

   • islamskinfo

    Ruben. Och det ska komma från dig? Har du svårt att förstå det jag skrev? Jag skrev ju att jag läste snabbt och därför läste jag fel i förbifarten. Du är mystisk du. Du lyckades bara skämma ut dig. Men du bekräftar bara bilden av petterssons fanatiker.

    Som jag sagt tidigare så har du och jag diskuterat klart. För du kan aldrig hålla en vettig dialog. Jag vill inte såra dig och därför avrundar jag här

    Gilla

   • Tony

    Vi hatar ingen , hat är sådant som Muslimer står
    för när dom vrålar rakt ut i luften att man ska skära
    halsen av oliktänkande, det kallas hat !

    Gilla

   • Ruben

    Som vanligt en massa lögner och bortförklaringar, de flesta här vet vad du går för. Att du alltid har svårt med att förstå vad som skrivs, hänger ju samman med din fanatiska koranläsning. Jag kommer ständigt att vara efter dig med en blåslampa, för att avslöja dina dåliga alias och ditt ständiga skitsnack.

    Gilla

   • islamskinfo

    Ruben. Skratt. Just du? Lycka till.

    Gilla

   • Ruben

    Dessutom ”för” man en dialog, inte ”håller”. Men det gör man med seriösa människor, inte madrasautbildade Pellejönsar!

    Gilla

   • islamskinfo

    Ruben. Du som är så osvensk. Googla gärna på ”håller dialog” så ser du att många etablerade sajter skriver så. Jag vet att håller eller för en dialog inte är exakt samma saker men de används flitigt i debatter. Även om du hittar stavfel så är det långt ifrån sakfrågor som vi diskuterar.

    Gilla

   • Ruben

    Men då tycker jag absolut att du skall hålla dialoger med dina läsare på din ”sanningsblogg”, belästa och sansade människor för en dialog. 😉

    Gilla

 • Undrande...

  Såg just programmet ”Brottslig kärlek i Kabul”
  Man fattar varför Islam har en annan tideräkning, tror att det är runt 1487 i år.
  Såg man programmet så inser man att deras samhällssyn är där västvärlden var 1487, vår tideräkning.
  Helt otrolig samhällssyn!

  Gilla

 • Undrande...

  Islam är igentligen ganska lik kristendomen på många sätt.
  En stor skillnad är dock att det finns väldigt många extremister innom Islam som förespråkar våld.
  Islam och kommunism har det gemensamt att det på pappret låter ganska bra som samhällsbärare, men fungerar inte särskilt bra i verkligheten…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: