Arab försökte våldta annan arab


DANMARK. En 27-årig marockansk asylsökande har anhållits för knivöverfall och våldtäktsförsök av en asylsökande 19-årig libyer. Överfallet skedde natten mot tisdag på ett asylboende i danska Hanstholm. Marockanen angrep sitt offer med kniv och den 19-årige libyern fick motvärnsskador då han försökte försvara sig. På grund av språksvårigheter trodde polisen först att det bara var fråga om misshandel, men under utredningen framkom att det varit fråga om ett våldtäktsförsök. 19-åringen fördes till sjukhus efter händelsen, men är nu utskriven.

Ekstrabladet 


4 responses to “Arab försökte våldta annan arab

 • Ruben

  Ja vad säger man, helt skrupelfria är Mena folket. K….ar allt som rör sig. Härnedan en översättning av artikeln från Google.

  ”En 27-årig marockansk greps och åtalades för en stickande och ett våldtäktsförsök mot en 19-årig asylsökande i Hanstholm.

  På grund av språksvårigheter trodde polisen i första hand, att det fanns en stickande, men efter den inledande undersökningen visade det sig att den 27-årige man som också hade försökt att våldta den 19-åriga libyska.

  Attacken ägde rum på tisdag kväll på asylcentret i Hanstholm.

  Polisen satte 19-årige mannen motstånd, så han fick flera snitt på underarmen och slag i ansiktet.

  – Vi har arresterat och laddat den 27-årige mannen från Marocko för stickande och försök till våldtäkt. Han kommer att produceras i ett förberedande förhör onsdag morgon vid hovet i Holstebro, sade vice polischefen Andreas Søgaard från Mid-och Västjylland polisen till TV MID WEST.

  Den 19-årige asylsökande släpps från sjukhuset.”

  Gilla

  • Stenbock

   Vad är detta för översättning Olli?

   Gilla

   • Stenbock

    Förlåt.. det var ju Ruben som lagt in det ! Hur kunde du som tillhör ”äran och hjältarnas folk” översätta detta så illa ?

    Gilla

   • Ruben

    @Stenbock
    Det var inte jag som översatte det Stenbock, det är Google.
    Roade mig med att få det översatt från danska/svenska, och då blev det så här av Google, men medge att den har sina poäng, ”Vi har arresterat och laddat den 27-årige mannen från Maroco, ”han kommer att produceras i ett förberedande förhör onsdag morgon vid hovet i Holstebro.”

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: