Usla figurer


Vet ni vad det här är?

3177865_960_720

I en vanlig människas värld är det små söta bakverk på ett vanligt svenskt konditori. I folkpartisten Ulf Öfverbergs värld är det små usla och rasistiska figurer på ett vanligt svenskt konditori.

Handen på hjärtat. Vem hade förknippat dessa bakverk med rasism om nu inte denne folkpartist reagerat med fel kroppsdel? Det som skett nu är att folkpartisten Öfverberg fått epitetet ”idiot” och konditoriet en reklam som aldrig förr. Bara i Sverige, bara i Sverige.

Folkpartisten Ulf Öfverberg som kandiderade till riksdagen 2010 skriver bl.a. så här på ett liberalt nätverk.

” Försörjningskrav vid anhöriginvandring är lika kontraproduktivt för integrationen som det är djupt omänskligt…//…Ja till en generös flyktingpolitik och en integrationspolitik som satsar på rätt områden som arbete, validering och utbildning åt nyanlända istället för en nationalistisk symbolpolitik”

Då förstår ni. Läs mer om vad han skriver här.


6 responses to “Usla figurer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: