Lyssna på Radio Viking

God morgon gamlingar, som ni vet är Petterssons en reklamfri blogg men ingen regel utan undantag. Så varför inte lyssna en stund på Radio Viking – stationen för er med vuxen smak.

Under ungefär hälften av dygnets timmar finns det programvärdar i studion, som i direktsändning gör Dig sällskap när Du lyssnar på Radio Viking. Programvärdarna är helt vanliga människor med ett stort och öppet sinnelag och en stark vilja att vara en vän och när det behövs, ett stöd för Dig som lyssnar. Naturligtvis med musiken som en stor passion!

Programvärdarna står själva för musikurval och sköter också allt som har med det tekniska kring sändningarna att göra. Telefonen har alltid en central roll i programmen. Du som lyssnar kan när som helst ringa till studiotelefonen med det mycket välbekanta numret 08-560 356 80 och växla några ord med programvärden. Räkna dock med att tiden kan vara lite knapp då programvärden samtidigt skall plocka fram nya skivor.

Det bjuds på en rikhaltig och angenäm blandning av musik för Dig med vuxen smak. Allt njutbart på skiva från förra seklets barndom till det som är vackert och melodiöst i nutidens musikutbud. Då och då program med speciella teman som storband, dragspel, klassisk musik, visor, operett-, musikal- och filmmusik, sakral musik, jazz, country och musik på 78-varvsskivor.

Läs gärna programtablån HÄR.

Men varför inte börja lyssna nu direkt på morgonen. Bara musik och lite prat, ingen politik. Tryck HÄR.

På Youtubefilmen ett studiobesök på Radio Viking 2011.

Kommentera