Makeup förorsakar ökat ofredande av kvinnor i Saudiarabien


Mer än 86 procent av de saudiska männen säger att överdriven ögon-makeup var den främsta orsaken till ökningen av det offentliga ofredandet av kvinnor i kungariket.

The Muslim niqab

 

En undersökning som genomfördes av ”kung Abdul Aziz Centrum”  i Saudiarabien visar att saudiska män skyller kvinnorna för det stigande antalet ofredanden av kvinnor i Saudiarabien. Ironiskt nog, i ett land där kvinnor måste bära heltäckande klädsel offentligt, tycker mer än 86 procent av männen att överdriven makeup, är  den främsta orsaken till ökningen av det offentliga ofredandet av kvinnor.  Undersökningen säger ingenting om de strikta  klädkoder saudiska kvinnor måste följa.

Av de tillfrågade männen skyllde 91 procent på ”dålig religiös känsla”, medan 75 procent sa att bristen på informationskampanjer och varningsmeddelanden hade orsakat problemet.
FjärranÖsternRapportören konstaterar: Klarar man inte av att sköta sig om man ser en sopsäck med sikt-springa så är det något som är allvarligt fel enligt västerländska värderingar.
Sopsäck

10 responses to “Makeup förorsakar ökat ofredande av kvinnor i Saudiarabien

 • Johan

  Tänk vad dumma i huvvet folk är som lever på medeltiden o tror på kretiner som muhammed o hans korkade farsa allan eller vad han nu heter 🙂

  Gilla

 • Tony

  vem tänder på vandrande sopsäckar?

  Gilla

 • Ed Crane

  Vad skyller svenska våldtäktsmän på? Korta kjolar?

  Gilla

 • Stenbock

  I dag exploderade en rejäl sprängladdning i södra Beirut…Tror inte detta var enbart riktat enbart mot Hizbollas tältklädda kvinnorna,men hela 70 personer lär ha fått sätta livet till.Skulle man ha tilltro till Absurdistans propagandasändare STATS-TV/text,skulle offren som ”vanligt” bestå av baarn…
  Angripare och orsak till det hela,var vår vän Ali`s Sunniter och deras bundsförvanter,välbekanta Al-Quida…. http://www.jpost.com/HttpHandlers/ShowImage.ashx?ID=236421

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   Tydligen tillhör terroristerna ”Aftonlögnens” fanskara…I denna skammens tidning,ljuger man ner dödstalet med dryga 60 personer !!! Otroligt vilken friserad nyhetsförmedling man bjuder sina kunder !Därtill lär de lättlurade,få betala hela 15:- kronor för att få osanning på pränt! 🙂

   Gilla

 • Naivtive

  men då är det bara att inse att burka och allt vad det heter inte har något med anständighet att göra. Det har ingen effekt att dölja kroppen, driften och vetskapen vad som döljer sig där bakom masken är tillräckligt för att få igång hannens drifter på rena fantasin.

  Gilla

 • Pica pica

  Detta är bara rent skitsnack av gubbarna! Genom den ”arabiska våren” har vi fått lite mer insikt i t ex Egypten. Trots att klädkoden (för kvinnor) förändrades under Mursis tid så skedde allt fler övergrepp på kvinnor. Vi minns alla de fruktansvärda våldtäkterna på Tahrir-torget. Samtidigt fick vi veta att ca 90 % av alla kvinnor regelbundet antastades.

  Om de slutade med att skylla allt på kvinnor och tog ansvar för sina handlingar och införde likhet inför lagen kanske de skulle uppnå bättre villkor för alla. Denna vansinniga segregation av män och kvinnor funderar inte.

  Gilla

 • Robert Gustafsson

  Ta ifrån dom deras enda lilla kvinnlighet bara. Dessa lösaktiga fruntimmer som går runt och lockar men med målade ögon.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: