Sandor saknar färgen i Malmö

Insändare

Till kommunstyrelsens ordf. Katrin Stjernfeldt-Jammeh (S) och andra Malmöpolitiker

Den 11 februari så invigde du gymnasieskolan Nya Malmö Latin och i tidningen sydsvenskan finns en bild på dig där du klipper invigningsbandet. Men som vanligt så saknar jag även denna gång din man Basiru Jammeh vid din sida.

Jag kan inte förstå varför du av någon konstig anledning aldrig tar tillfället i akt att ”marknadsföra” det faktum att din man är färgad.

Eftersom Malmö numera sedan åtskilliga år är en mångkulturell stad där vi numera har åtskilliga färgade bland befolkningen så tycker jag att ditt hemlighållande av din make är en smula konstig.

Det hade varit ett ypperligt tillfälle att vid invigningen låta dom närvarande ungdomarna få se att det numera i vårt mångkulturella samhälle, särskilt kanske i Malmö,är något helt naturligt att ett förhållande består av individer med olika hudfärg och olika kulturella bakgrunder.

Jag som så många andra är idag mycket oroliga över den växande afro-fobin och jag tror tyvärr att det faktum att man aldrig får se din man vid din sida bara förvärrar detta.

I höstas så försökte man ju t.o.m. att kasta ner en färgad man från en gångbro i stadsdelen Krogsbäck här i Malmö. Visserligen så verkar det som förövarna till detta hatbrott skulle vara komna från en främmande kultur men faktum kvarstår dock att afro-fobin skall tas på allvar och bekämpas med alla medel.

Därför så ser jag det nästan som din plikt och skyldighet att ta med din man vid olika officiella sammanhang. Detta ”hysch-hysch” från din sida väcker många frågor bland dom boende i Malmö och säkerligen bland många andra i vårt land. Betänk att Malmö faktiskt är landets tredje största stad och att staden numera är mycket välkänd ute i världen, och detta säkerligen tack vare sin mångkulturella status som också innefattar det faktum att det i staden idag talas närmare 180 olika språk.

Det hade säkerligen varit mycket välkommet bland Malmös färgade befolkning om din make dök upp ibland vid din sida.

Det faktum att detta hittills aldrig skett kan tyvärr väcka tankar hos folk som definitivt inte skulle vara till din fördel.

Din makes plats är vid din sida, Katrin Stjernfeldt-Jammeh!

Med vänlig hälsning, Sandor Herold, Malmö

-Pettersson håller med Sandor, synd att Malmöborna inte får njuta av färgklicken lite oftare…

Katrin Stjernfeldt Jammeh till vänster, varelsen till höger är hennes man påstås det, men ingen har sett dem ihop.
Katrin Stjernfeldt Jammeh till vänster, varelsen till höger är hennes man påstås det, men ingen har sett dem ihop.

17 thoughts on “Sandor saknar färgen i Malmö

  1. Ed Crane:
    Inte enbart Sverige,hela västvärlden hjälpte denna tidens hjältar..
    Vilket vi senare fick tillbaka med bonus,när Ungern rev ner ”järnridån” och dåtidens fredliga period inleddes.
    En frid som varade tills araber,somalier och andra exoter översvämmade vårt tidigare lyckliga land.

  2. Ed Crane:
    Du talar ju mot dig själv !
    Hur kan du acceptera att afghaner slår upp ett tältläger mitt i en park ?
    Är dessa undantagna i din grupp av välkomnade ”gäster”`?

    • Mr Q:
      Jag accepterar inte att de lagar vi har i Sverige bryts, och stödjer polisen arbete i att upprätthålla dem.
      Jag talar om hyfs. Att som gäst i Sverige, klaga på Sverige och svenskarnas sätt att styra landet, anser jag vara ohyfsat.
      Om en gäst skulle komma hem till mej, bli bjuden på mat, dryck och sällskap.Skulle han då sätta igång och klaga på maten, på möblerna och hur jag uppfostrar mina barn, då skulle jag be honom gå hem till sig. Där kan han få bestämma och gnälla bäst han vill.

      • Men detta gäller tydligen inte för illegala lyckosökare,som slår upp sina tält mitt i Malmö.Gäller för dessa exoter speciella lagar,i dina ögon ?
        Tror de flesta på bloggen genomskådat ditt egentliga budskap.Du är inte den förste som sökt omvända Petterssons läsare,vilket du (som dina likasinnade tidigare) kommer gå bet på ! 🙂

      • Mr Q:
        Ja ja, jag tycker iallafall att det är osmakligt att höra dessa utlänningar på dålig svenska tala om för oss hur vi skall ha det i vårt land.
        Även om de i sak skulle ha rätt.
        Ps Ditt såååå är inte det lite queer.

    • Vad du tycker,tror jag inte såååå många intresserar sig för ! Har personligen i mitt långa liv endast goda, (och ofta bättre än…) erfarenheter av de länder du räknat upp !

      • Jag betvivlar inte dina erfarenheter. Men jag pratar om hyfs, är man välkomnad som gäst bör man vara försiktig med att kritisera sin värd.

    • Du tillhör dem,som inte ens var född när dessa ungrare stod med sina bara kroppar framför de ryska stridsvagnarna i Budapest.1956.
      Dessa ungrare som försvarade sitt land,och kämpade för sin frihet tvingades efter nedslagningen,fly från Sovjets militär.
      Valet under dessa kritiska år,hade varit transport till Sibiriska gulager.Hos oss svenskar,var detta folk välkomna och de integrerade sig snabbt i landet utan SFI och annat dalt.

      • Jaha dom var flyktingar och Sverige hjälpte dom.
        Vilket tack för hjälpen, att tala om för oss hur vi ska sköta vårt land.

  3. Pettersson:
    Har ditt bildkollage en symbolisk baktanke ? Personligen skulle jag aldrig ha prytt ett så bra inlägg från Sandor,med sådana avskräckande figurer..

      • Bra om hon också fick en ticket, enkel väg alltså. Vi behöver inga sådana som hon, hon är rasist mot Svenska folket och bör omedelbart utvisas från Sverige. Självklart tillsammans med de andra parasiterna + sju klövern som sju klövern bjudit in för att ha kalas på vår välfärd som är i botten redan. Vi får 57% i pension på grund av att sju klövern försnillat vår välfärd snart är det slut med all välfärd i det nya ZVERIGE. Rösta bort de sju kriminella samt utvisa dem tillsammans till ett Afrikanskt fångläger – där hör sju klövern hemma de har inget att göra i Sverige mer Stoppa dem medan vi kan. mvh Bertil Nilsson.

Kommentera