M som i Massinvandring

De Nya Moderaterna har ännu inte sett alla de problem som herr Reinfeldt dragit på svenska skattebetalare och meddelar att deras politik för en stor invandring och ett gigantiskt flyktingmottagande ska fortsätta.

Partiet med Tobias Billström i spetsen har tagit fram nya förslag om hur arbetet för integration och mot diskriminering ska förbättras.

Ni får läsa om åtgärdspunkterna själva, men en intressant mening står på Moderaternas webbsida.

Med fler invånare blir vi också fler som kan vara med och bidra till tillväxt och vår gemensamma välfärd.”

Denna enstaka mening kan analyseras på två sätt.

  • Innebär verkligen fler invånare att fler med automatik är med och bidrar till tillväxten och vår gemensamma välfärd? Har inte historien lärt oss att majoriteten av de icke-arbetskraftsinvandrade nysvenskarna förblir sysslolösa under en lång tid och att en stor del aldrig kommer att arbeta under sin tid i Sverige? I merparten av de svenska kommunerna utgår majoriteten av socialbidragen till just den icke-arbetskraftsinvandrade befolkningen. På Affes utmärkta blogg kan du ta del av detta faktum.
  • Fler invånare är alltså en garanti för tillväxt enligt De Nya Moderaterna. Hur stämmer detta överrens med önskan om att locka hit allt fler och inte minst allt fler högutbildade? PUT till alla syrier och kraven på att övriga Europa inför samma regel, gör att hundratusentals syrier lämnar sitt land och bosätter sig för gott i det Europa som möter den med oerhört generösa bidrag. Varför skulle de vilja resa hem och hjälpa till med uppbyggnaden av landet? Samma gäller somalier, eritreaner och vi har kunnat läsa hur länder som Bulgarien och Rumänien minskar sin befolkning. Är det inte egoistiskt tänkt av De Nya Moderaterna när man inte bryr sig om tillväxten och välfärden i andra länder, för om fler invånare är synonymt med tillväxt, borde De Nya Moderaterna istället verka för att merparten av de som flytt återvänder hem…precis som Somalias utrikesminister vädjade om när hon förra året besökte Sverige.

Källa: Moderaterna

Ladda ned hela rapporten här, men kom ihåg att Moderaternas små förslag på krav har framförts tidigare men aldrig genomförts och går under namnet floskler och att Moderaterna lär förlora regeringsmakten efter valet.

2 thoughts on “M som i Massinvandring

  1. Gigantiskt flyktingmottagande finns nog inte däremot en vansinnig asylinvandring et. al. ……….Flykting är gissningsvis de som bäst anpassar sig till ett liv i stället för döden……andra vill mer ha ett bättre liv med mindring ansträngningar……

Kommentera