Värdetransport rånad av tre mörkhyade

STOCKHOLM. Tre män eftersöks efter ett värdetransportrån i Tensta. Beväpnade med yxa ska de ha tilltvingat sig en väska innan de flydde platsen. En stor polisjakt pågår nu efter rånarna. Vid Tenstagången i Tensta larmades polisen vid 10.39 om ett överfall mot en värdetransport. Tre män beväpnade med yxa och någon form av spray har rånat en väktare.

– Väktaren har fått något sprayat i ansiktet och ögonen och har fått irritationer av det. I övrigt är det inga fysiska skador, säger Eva Nilsson, informatör vid Stockholmspolisen.

Männen har efter rånet sprungit in i en port och eventuellt igenom en byggnad innan de flytt platsen. Vissa vittnesuppgifter gör gällande att männen flytt i vit Saab, enligt polisen.

– Nu har vi mycket resurser i Tensta-området som söker efter männen, bland annat bedriver vi spaning med hund. Vi har också vittnesuppgifter att sammanställa och tekniker är på väg till platsen, säger Eva Nilsson.

Vid ett vattentorn i Tensta har en bil samtidigt hittats uppbrunnen, men det är oklart om den har koppling till rånet.

De tre männen beskrivs som mörkhyade i 20-årsåldern, varav en av dem var klädd i svart jacka och grå Adidasbyxor.

Polisen är intresserade av fler vittnesuppgifter och uppmanar allmänheten att ringa 114 14 om man har information om rånet.

-Pettersson noterar att även Aftonbladet skriver sanningen ibland, men Expressen, nederst glömde bort att det var babbar…enligt vissa uppgifter den sort babbar som är de som av någon anledning påstås utsättas för mest rasism, alltså somalier…

2014-02-03_1436

2014-02-03_1848

2 thoughts on “Värdetransport rånad av tre mörkhyade

Kommentera