7 thoughts on “Islam har humor

  1. Låt dom bli bönder, så kan de para sig med djuren, och vi får ha våra svenska flickor ifred. Det är nog det som är problemet för muslimerna i städerna, här i väst. Bristen på lagom stora och långsamma djur.
    Men ärligt är nog bönder det enda dom skulle passa till. Kanske t o m bra. Och de kanske också skulle bli lugnare av det. Och det skulle ju passa bra, när avfolkningen är stor från landsbygden. Men kontrollerad verksamhet naturligtvis. Inte släppa dom vilt lösa i klungor som idag. Det är ju ett totalt fördärv. Men 7:an-dårarna fattar väl som vanligt ingenting av det, utan kör på med sina idiotier mot avgrunden. SUCK.

  2. Nu är det så Olli att det är en jävla skillnad på danskar och svenskar, och på vad de törs skriva….för er som eventuellt som jag inte klarade knorren så låter dear som deer och deer betyder hjort eller rådjur och de är ena snabba jävlar…

    Bra att du sett den tidigare, det tyder på att du läser bloggen.

  3. Pettersson nu är det ju danskar som skrivit detta och det är inte första gången jag ser den. Men den blir rolig på engelska. Rolig på danska blir dock något helt annat än på svenska.

Kommentera