Nu har jag dumsvenskat mig

Insändare

Nu har jag dumsvenskat mig och tittat på TV. På Melodifestivalen. Yohio och nykomlingen Ellen gick vidare. OK för mig, är ändå inte intresserad. Hade bara inget annat att göra just då.

Programledarna lämnade däremot en hel del övrigt att önska. Tydligen blev det också ståhej och litet rabalder på Facebook och Twitter kring Nours orakade armhålor. Ivrigt påhejad blev hon tydligen också av feminister. Inte 17 tar man bort håret under armarna för att tillfredsställa någon karl. Man tar bort håret för att lättare sköta sin hygien. Jag vill för min egen personliga trivsel inte lukta svett, alltså använder jag deo. Inte heller vill jag att någon deo ska klibba ihop hårstråna, då kliar det.

Men det finns det som är värre.

Jag förstår inte varför invandrartjejer ska vara så grova i mun. Svär de inte som borstbindare, så är de fräcka i mun eller håller sig med allmänt dåligt språkbruk med ”skit” hit och ”skit” dit och liknande uttryck. Det jag heller inte förstår är vad vitsen var med att köra upp surfplattan under klänningen. Vad var det hon ville visa? Som hon såg ut under armarna var det nog inte någon liten mus, snarare en svartråtta.

Lilla My

2014-02-02_2032

Ser ni att AB lyckas få in lite SD-hat nederst i bilden, inte dåligt tycker Pettersson…

8 thoughts on “Nu har jag dumsvenskat mig

 1. Kommer på en rolig historia:

  Den nygifte prästen på dagen efter bröllopsnatten. Den unga bruden sträckte armarna över huvudet och sträckte på sig, varvid prästen föll på knä och knäppte händerna: – Gud, skona mig, hon har två till…

 2. Till Pettersson: Biologin har ordnat så att i kroppen var hyn är tunn och friktionen stor, finns det hårbuskar. Hårbuskarna skyddar hyn från slitage.
  Att man svettas mycket i de områden hjälper också hyn för att “överleva” slitaget.
  Konstigt att håret ska tas bort där var det har den största funktionen.
  Vad är deodorant? Mycket skadliga ämnen i. Ingen har dock gjort nån undersökning av sambandet bröstcancer och deodorant. Förr i världen sade man att inga skadliga ämnen kan tränga sig in genom huden.
  Nu vet man bättre, att så sker.
  Förr tyckte vi kvinnor att en man som i armhålan hade en liten buske som luktade rent svett, inte en veckas svettkaka, var sexig. Nu ska deras armhålor vara renrakade (fast man kan duscha 2 ggr om dan) och lukta syrenberså. Lite avtändande, faktiskt.

  • Från en Eva till en annan:
   Tror du att män med hiv/aids blir botade om de våldtar en babygirl också?
   Vilken inverkan på bröstcancer tror du det har, när man ger tonårsflickor p-piller, det blev fritt på 60-talet. Och vad händer sedan när flickan kommer upp i klimakteriet och får besvär och börjar med östrogentillskott?
   Ingen cancerpåverkan, nähä. Jaha, de har använt deo.

 3. Sånt skit tittar jag ej på. Ser fram mot OS även om jag tror att det svenska medaljregnet blir magert.

Kommentera