Mordförsök i Malmö


MALMÖ. En 21-årig man sköts i bröstet av en eller flera gärningsmän under natten till onsdagen. Skjutningen ägde rum på Stensjögatan i Malmöstadsdelen Ärtholmen. Polisen larmades till platsen vid halv ett-tiden på natten mot onsdagen sedan flera uppringare hört ett antal skott avfyras. Några av dem ska också från sina fönster ha sett personer springa från platsen.

När polisen kommer till platsen hittar de en 21-årig man med en skottskada i bröstet. Han förs till sjukhus men uppges inte vara allvarligt skadad och han kan lämna sjukhuset på onsdagsmorgonen. Polisen spärrar av brottsplatsen och inleder teknisk undersökning samtidigt som de börjar med vittnesförhör. Fyra personer medtages för förhör.

– Men de är inte misstänkta utan vi har tagit med dem för att vi tror att de har information som kan vara intressant för oss, säger Calle Persson vid Skånepolisens länskommunikationscentral.

Vad som ligger bakom skjutningen är oklart. – 21-åringen säger sig inte själv känna till någon hotbild mot honom.

-Pettersson kan bara spekulera – men det är inte fördomar utan erfarenhet av det nya Sverige – Förbannad arab skjuter annan arab för någon påstådd oförrätt eller skuld och då blir den skjutne arabens släktingar förbannade och skjuter en annan arab och då…

Skånskan 


2 responses to “Mordförsök i Malmö

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: