Tjuvarnas drottning kastas ut ur Danmark?

Tre medlemmar av Danmarks mest kriminella familj utvisades förra året. Nu riskera ”Tjuvarnas drottning” att få samma resa hem till Kroatien. Nu riskerar ännu en medlem av Danmarks mest kriminella familj, zigenarklanen Levakovic-Petrovic, att kastas ut från Danmark.

Det är den 54-åriga Diana Petrovic, som tidigare har dömts för ett flertal stölder från äldre och handikappade, som den 22:a januari ska åtalas i Helsingör för i ett nytt fall av stöld för en 59-årig man på landsbygden och ett rån hemma hos en 62-årig kvinna i Nærum.

Den här gången ska polisen försöka få Diana Petrovic, som är kroatisk medborgare, liksom många andra i klanen, utvisade från Danmark, om hon blir dönd.

I augusti förra året blev hennes brorson Jura Levakovic, 26, dömd till fem års fängelse och permanent utvisning för upprepat grov brottslighet.

I september dömdes, Diana Petrovics två bröder Stefano och Django Levakovic till fem och ett halvt år i fängelse var och permanent utvisning.

-Pettersson ser att dansk media, i det här fallet Ekstrabladet, kallar en spade för en spade, de skriver…”Danmarks mest kriminelle familie, sigøjnerklanen Levakovic-Petrovic”…

Läs HÄR om zigenarklanen

2014-01-18_1852

13 thoughts on “Tjuvarnas drottning kastas ut ur Danmark?

  1. ”Kastades” Det är väl inget märkvärdigt att utländska brottslingar utvisas.
    Det som är märkvärdigt är att Petterssons tycker att vi behöver känna till det. Petterssons vill manipulera oss att tycka som han gör.
    Men de flesta av oss kan dra egna slutsatser och behöver inte Petterssons propaganda för att förstå verkligheten .

    • Den enda Pettersson måste ”propagera” för,är ditt mångfaldiga ”alias”.Alla vi andra har förstånd nog att inse vart det hela barkar !

      • De som har andra åsikter än bloggens ”alla andra” blir ohövligt bemöta och utsatta för personangrepp . De tröttnar förmodligen på det.
        Sån är inte magistern , magistern kan bjussa på ett stavfel.

    • Pettersson påtalar en väsentlig skillnad mellan danska och svenska mediers saklighet i rapporteringen, nämligen att säga hela sanningen.

  2. Vet ni hos Pettersons hur det ligger till med Alpacino Petrovic som greps i Lund i september 2013?
    Han borde sitta anhållen.

    • Om jag inte missförstått det svenska rättssystemet fungerar det så,
      att en kriminell först anhålles…
      Om bevis till 150 % föreligger,häktas boven därpå.När hela historien hunnit glömmas bort (alt.PK inte längre intresserar sig)släpps den skyldige ut i friheten,utan att behöva stå inför skranket !
      Åklagaren förklarar i samband med frisläppandet,att misstanken kvarstår…tills vi alla hunnit glömma det hela.OBS denna regel gäller i främsta hand för våra ”nyberikande svenskar”.

      • Tyvärr Stenbock, du har faktiskt missförstått även detta.
        Brott skall kunna bevisas, om inte så går den misstänkte fri.

Kommentera