H&M Plus size


MODE. H&M är ett världsföretag med butiker i 53 länder och 104 000 anställda. Omsättningen var 141 miljarder kronor och vinsten efter skatt 16,8 miljarder (2012 års siffror). H&M har tillgångar på över 60 miljarder och likvida medel på drygt 17 miljarder vilket får anses vara en skaplig handkassa.

H&M vill bidra till en varaktig positiv utveckling för människor och samhällen där H&M verkar. H&M vill förändra människors livsvillkor och påverka samhällsutvecklingen i grunden, allt detta enligt dem själva och det får vi väl tro på.

Genom åren har H&M fått mycket kritik för att de använd trådsmala, nästan sjukligt magra modeller men nu har de gjort ett försök att tvätta bort den stämpel genom att lansera en ny kollektion som kallas H&M+ Plus Sizes…

De lyckas inte, är Plus Size modellerna nedan ”plus” så älskar Pettersson islam och en snöboll kommer att klara sig i helvetet i evigheter.


2 responses to “H&M Plus size

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: