Djur gör på det viset…nordafrikan om somalier

STOCKHOLM. Minns ni Abdi Hakim Ali, somaliern som våldtog en död kvinna analt vid Sheraton och inte ens slutade när polisen kom utan de fick slita bort honom från offret. Vi skrev då att Abdi Hakim Ali även var åtalad för en annan våldtäkt i augusti och den går heller inte av för hackor när det gäller äckel.

Nu har några detaljer kommit fram om denna våldtäkt, en berusad man som lagt sig att vila på ett natthärbärge i Stockholm våldtogs i sömnen av Abdi Hakim Ali. – Det var barbariskt och det äckligaste jag sett i hela mitt liv, säger ett vittne om våldtäkten.

Våldtäkten i augusti ägde rum när en kraftigt berusad man tog in på ett natthärbärge i södra Stockholm och lade sig att vila i en sovsal. Han var naken eftersom han hade lämnat in alla sina kläder för tvätt.

En man som blev vittne till övergreppet berättade i tingsrätten att han lämnade sovsalen för att röka. När han kom tillbaka hade Hakim Ali lagt sig i mannens säng, dragit ned sina byxor och påbörjat ett analt samlag med den nakne, medvetslöse mannen.

– Det var barbariskt och det äckligaste jag sett i hela mitt liv. Djur gör på det viset, sade vittnet när han hördes i tingsrätten. Han blev illamående och gick ut på toaletten och kräktes. Därefter informerade han personalen om vad som pågick.

Vittnet sade under rättegången att somaliern borde ha visat ”tacksamhet för att han fått tak över huvudet och allting” och att om ”detta skett i ett muslimskt land hade han avrättats”. Vittnet, som själv är hemlös och uppvuxen i norra Afrika, berättar att han nu inte känner sig trygg på natthärbärgen.

– Så fort det kommer in en svart kille i rummet kan jag inte sova, sade han.

När polisen kom till platsen hade Hakim Ali redan hunnit lämna härbärget. Han greps av polis i september när han våldtog en döende kvinna i parkeringsgaraget under Sheraton. Hakim Ali togs på bar gärning mitt uppe i ett analt samlag med den till synes livlösa kvinnan.

När en av de båda kvinnliga polisassistenterna som kom till platsen skrek åt honom att sluta, tittade Hakim Ali på henne, men fortsatte samlaget. Polisassistenten var tvungen att slita bort Hakim Ali från kvinnan för att få stopp på övergreppet.

Hakim Ali förklarade i tingsrätten att ”han var hög och ville bara ha utlösning”. Han förnekade att han gjort sig skyldig till våldtäkt och uppgav att kvinnan, som var totalt utslagen, ville ha sex med honom.

”Abdi Hakim Ali har vid de våldtäkter som han ska dömas för på ett samvetslöst sätt tagit tillfällena i akt och utnyttjat brottsoffrens särskilt utsatta situationer för att tillfredsställa sig själv sexuellt. Han har inte avbrutit sina förehavanden ens när han har upptäckts utan fortsatt tills han var klar. Brotten har präglats av häpnadsväckande hänsynslöshet”, skriver tingsrätten i domen.

Från Fria Tider 

Tidigare 2013-12-19. Den 34-årige somaliske medborgaren, drogmissbrukaren, återfallsförbrytaren med mera, Abdi Hakim Haki, döms till fem års fängelse och utvisning för den brutala våldtäkten på en kvinna i ett garage under hotell Sheraton i centrala Stockholm i slutet av september.

Åklagaren hade även krävt att Haki skulle dömas för brott mot griftefriden eftersom Haki fullföljt en anal våldtäkt på kvinnan efter att hon dött. Tingsrätten anser dock inte att detta går att bevisa och ogillar därför åtalet i den delen. Haki döms även för en annan våldtäkt samt för stölder, snatteri och brott mot knivlagen. I domen beskrivs Haki som missbrukare och kriminell utan “ordnad livsföring”.

Att Haki inte åtalas eller döms för mord beror på att den rättsmedicinska undersökningen inte kunnat slå fast den direkta dödsorsaken. Kvinnan var svårt neddrogad av centralstimulerande narkotika och alkohol, vilket kan ha bidragit till att hon dog.

-Pettersson noterar att det inte står något om denne somalier i slaskpressen, de tycker väl det är bättre att hänga ut dem som säger sanningen…förresten Abdi döms konstigt nog även till utvisning.

TIDIGARE. En 34-årig man åtalas för våldtäkt och brott mot griftefrid mot en kvinna i 45-årsåldern som hittades död i ett parkeringsgarage under hotell Sheraton i centrala Stockholm i slutet av september.

Han ska, enligt åtalet, ha våldtagit kvinnan och fortsatt med ”sexuella handlingar” efter att hon avlidit. Hon var drogpåverkad och berusad. Mannen åtalas däremot inte för att ha dödat kvinnan, vilket han misstänktes för till en början.

– Det har varit svårt att fastställa exakt vad hon dött av. Mycket talar för att det är missbruksrelaterat, säger Daniel Jonsson, kammaråklagare, till TT.

De båda var ”ytligt bekanta”, enligt Jonsson. Mannen åtalas även för en annan våldtäkt i augusti, mot en kraftigt berusad person.

-Pettersson noterar att i notisen ovan har TT glömt att nämna att mannen som gillar döda kvinnor är en är asylinvandrare från Somalia och heter Abdi Hakim Haki, medborgare i Somalia och bosatt i Rinkeby…

Tidigare HÄR.    

16 thoughts on “Djur gör på det viset…nordafrikan om somalier

  1. jag är somaliska, 16 år och har bott i Sverige i 5 år nu. jag förstår verkligen inte varför ni hänger ut somalier på ett så vidrigt sätt, jag personligen kan inte fatta att sådan människor som han existerar och skulle spotta i ansiktet på honom för hur han beter sig på är så vidrigt att det inte går att beskriva med ord, men handlar hans galenskap verkligen om att han är somalisk? eller är han lika tokig som alla andra äckliga brottslingar där ute? jag är inte tokig, min familj begår inte brott och min pappa jobbar som läkare. jag har vänner som är somalier, araber och svenskar. jag lovar er alla som hatar mitt folk så jäkla mycket att jag ska bli något och visa er att mitt folk inte är djur med jävligt låg IG. För i helvete jag har högre IG än de flesta i min skola. tror ni att människohat kommer att ta er långt? vilket år hundrade lever ni i? De somalier ni skriver om är mindre än 0,5% av alla somalier som bor i Sverige.

    • Då hoppas jag,att du som välutbildad i Sverige återvänder till ditt eget land,och hjälper till med en nyuppbyggnad !
      I ert eget land finns mer skatter i jorden än vad vi i Sverige kan visa upp bråkdelar av…Även din pappa som läkare,tror jag gör mer för befolkningen i sitt hemland,än här hos oss.

    • Med all respekt så tror jag att du ljuger om att din somaliske pappa är läkare och verksam i Sverige efter 5 år här. Jag har aldrig träffat någon somalisk läkare med svensk läkarlegitimation.

      Jag önskar dig allt gott i framtiden och hoppas att du skaffar dig en ordentlig utbildning innan du gifts bort och skaffar en massa barn.

  2. Och det är dessa vi är för blyga att integrera oss med va…

    Först kannibalen och sen den här galna kaninen. Det bevisar nåt tycker jag. Muslimerna är i alla fall genomtänkta barbariskt onda. Men de här är bara primitiva vidriga djur, i dess rätta bemärkelse. Groteskt, vidrigt och sjukt. Inte undra på att vi ser så många våldtäkter av dessa primitiva babianbarbarer. Vad de har gemensamt, får ni tänka själva.
    Alldeles för många av denna sort i vårt land nu.

  3. Magistern rättar Pettersson . TT har inte glömt, men ser inte vitsen med att vrida ut och in på rn uppenbart galen man.
    Sanning för Petterssons är det som Petterssons tror gagna egna syften.
    Pettersson borde kolla en del av sina kommentatorer som inte heller verkar må bra, en del uttalanden på bloggen verkar vara väldigt bittra.
    Denna främlingsrädsla som visas är inte sund.

    • Hur orkar du plita ner sååå mycket sjukt vansinne,dag ut och dag in ? Inser du inte,att du är genom alla tider bloggens största fåne ?

    • Magistern borde studera närmre professorerna Lynn, Vahanen och Rushtons studier av IQ och olika rastillhörigheter. Ras i detta fall gäller människor och inte pudlar, bordercollie eller rottweiler-hundar.

      I sammanhanget bör även den svenska socialförsäkringslagen studeras där förståndshandikappade anges föreligga när individer har IQ under 70.

      Medel IQ för färgade som härstammar från områden söder om Sahara ligger under 70 som en litet tips.

      Ja personen i fråga från artikeln ovan är uppenbarligen galen, men han är inte ensam om det men inser vi detta?

    • Då är det enligt dig endast Sverige, av alla länder i
      Europa som inte lider av främlingsrädsla, eftersom
      alla andra länder utom Sverige har börjat att strama åt
      intaget av lycksökare??
      Det handlar för vår del inte om främlingsrädsla, utan att
      vi ser lite längre än den skygglappsutrustade Magistern
      att Sveriges väg inte är hållbar i längden!

Kommentera