Jättegroda av Expressen

ESKILSTUNA. PeO Wärring, chefredaktör på Eskilstuna-Kuriren misshandlades efter ett krogbesök. Enligt polisen finns det ingen koppling till organiserad brottslighet. – Det är en jättegroda, säger Lars Franzell, kriminalkommisarie på Eskilstunapolisen.

Natten mot söndagen uppger PeO Wärring att han har blivit misshandlad i centrala Eskilstuna.

Expressen uppgav på söndagen att chefredaktören ska ha pekat ut en gäst med Hells Angels-väst för krogpersonalen. Personen blev sedan avvisad.

I dag tillbakavisas uppgifterna. Under måndagen har det hållits förhör med chefredaktören. Enligt polisen ska han inte ha nämnt någonting om de påstådda spekulationerna om Hells Angels.

– Det finns inget tecken från dagens förhör att misshandeln har att göra med organiserad brottslighet över huvud taget. Det är en jättegroda, säger Lars Franzell, kriminalkommisarie på Eskilstunapolisen.

– Jag vet inte vad det kommer ifrån. Det är inget som chefredaktören själv sagt i förhör. Det finns ingen som helst koppling till organiserad brottslighet, understryker Franzell i dag.

I övrigt vill han inte kommentera vad Wärring berättade i förhöret.

-Pettersson undrar hur Jättegrodan Mattsson ska klara sig ur detta? För övrigt får man vara full men att vara dum är inte lämpligt…Wärring var inte ensam i början på kvällen, frun var med men ledsnade när den nöjesglade Wärring ville fortsätta på krogen Josefs som brukar vara rejält stökigt fram på nattkröken, spelar man sedan Allan så blir det stryk…att göra politik av detta är dålig, skitdålig journalistk…

2014-01-06_1708

Eskilstuna-Kuriren

TIDIGARE 2014-01-05. ESKILSTUNA. Det var strax före klockan 02 på natten som Wärring lämnat baren Josefs på Rademachergatan utanför gamla posten i Eskilstuna. Där ska han sedan ha överfallits av en eller två män.

Elisabet Bäck, ställföreträdande ansvarig utgivare på Eskilstuna-Kuriren, bekräftar att PeO Wärring anmält en misshandel under natten.

PeO Wärring
PeO Wärring

– Han har varit på en krog i centrala Eskilstuna och det är när han ensam lämnar den som han slås ned av ett okänt antal personer. När han vaknar upp minns han att det står en yngre man böjd över honom och erbjuder hjälp. Mannen tillkallar sedan ambulans.

Enligt polisen i Eskilstuna ringde PeO Wärring och anmälde att han misshandlats vid 05.45 på söndagsmorgonen, då hade han kommit hem efter att ha fått lämna Mälarsjukhuset med skrapsår i ansiktet och en del andra mindre skador.

– Wärring sa då att han misshandlats av HA, säger Lars Franzell chef för länskriminalens enhet för grova brott.

Uppgifterna om att Hells Angels skulle ha varit inblandat är dock osäkra. Elisabet Bäck säger att man måste vara försiktig med att dra några sådana slutsatser och att minnesbilder kan vara oklara när något sådant här händer.

– Vad vi vet är att vår chefredaktör råkat ut för något som behöver utredas ordentligt innan man tar ställning, säger hon.

Inte heller polisen har hittat något som tyder på att Hells Angels skulle vara inblandat. Flera av dem som befann sig på krogen har förhörts under dagen men ingen av dem har sett något som kan förklara det inträffade:

– Vi har inga uppgifter om att någon Hells Angels-medlem skulle ha befunnit sig där och vi har inga vittnen till överfallet, säger Lars Franzell. PeO Wärring kommer själv att förhöras av polisen först på måndagen.

Så här skriver chefredaktören på Expressen på sin blogg”…Eskilstuna-Kurirens chefredaktör och ansvariga utgivare PeO Wärring, mångårigt aktiv inom Tidningsutgivarna, misshandlades i natt utanför en restaurang, enligt uppgift efter att ha uppmärksammat att en gäst på krogen bar Hells Angels-väst. Wärring fick senare på gatan motta slag och sparkar och fördes medvetslös till sjukhus och vaknade upp först där…”

-Pettersson tror att PeO Wärring var skitfull, vad gör han annars ute på krogen ensam klocka 02:00,  och vet att Thomas Mattsson ljuger, gissar och snackar skit.  2014-01-05_2220

Oklara minnesbilder, en eller två män, ska förhöras först på måndag, minst två promille säger Pettersson…dessutom skriver inte Eskilstuna Kuriren något om Hells Angels…

10 thoughts on “Jättegroda av Expressen

  1. En lögnaktig chefredaktör som deltagit i våldtäkten på svenskarna. Jag tycker faktiskt det är synd att han inte blev bestialiskt gruppvåldtagen och fick HIV och sen mycket brutalt misshandlad. Faktiskt är det ju numer bara synd om de som drabbas av mångkrimnalitetens fasor och inte har varit med och hjälpt till att förstöra Sverige genom ”demokratiska” val på åttaklövern. Så det är väl bara riktiga nationalsocialister som är helt oskyldiga.

  2. Wärring säger själv om misshandeln.

    ”— Alla undrar om jag var nykter. Det var jag inte. ”

    ” — Jag tror att det som hände mig var en slumpartad händelse, att det kunde ha hänt vem som helst, säger han. ”

    Jag tror också att det kunde ha hänt vem som helst som var berusad och som lämnade frun för att partaja vidare på en nattklubb.

    Däremot tror jag INTE att denna ” vem som helst ” hade fått samma ömkande uppståndelse i svensk ” serie-kopplad ” media.

    Det är helt klart skillnad på en chefredaktör och en ” vem som helst ”-svensk med annat yrke på visitkortet.

    http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.2050282-warring-om-misshandeln

  3. Ungefär samma idiotförklaring försöker den förnumstige
    Jan Helin i Aftonlögnen att ge sig på. Dom odemokratiska
    krafter han orerar om kan ju lika gärna vara några av våra
    berikare, men det säger givet vis inte Jan Helin
    Vad en skitfull tidningsredaktör vimsar om när han vaknar
    efter fyllan ska man nog ta med en nypa salt, han kan ju lika
    gärna ha ramlat och fått skadorna.
    Är man riktigt i gasen pratar man en massa skit, det finns det ju
    en äldre herre som brukar kommentera här på bloggen som gör
    i varje mening, och han är ändå nykter, förmodar jag i
    alla fall.

  4. Han är inte ensam om at snacka skit, det förekommer här på bloggen också ex vilda gissningar.
    Bloggen uthyttjar varje tillfälle att smutskasta media ,troligen för att på det sättet underminera majoritets samhällets inställning till asyl mottagandet.

  5. Nä locket på kom snabbt där. Den gode redaktörn har helt enkelt smullit av i fyllan/snubblat och slocknat….Och försöker förklara skrapsåren. F ö skickar ett sjukhus inte hem någon efter två timmar om man har uppenbara tecken på medvetslöshet pga åverkan mot skallen.

    Kan vi emotse en nyktrare journalistik nu?

Kommentera