Ta chansen – rösta bort intoleransen

Vi står inför ett historiskt supervalår. Tillsammans kan vi ta vårt ansvar och stoppa den intolerans som är på frammarsch både i Europa och här hemma. Det skriver Birgitta Ohlsson.

Eva Birgitta Ohlsson Klamberg, född Ohlsson 20 juli 1975 i Linköping, är en svensk folkpartistisk politiker. Hon är riksdagsledamot, demokratiminister och Sveriges EU-minister.

Som EU-minister är hennes uppdrag att ta till vara Sveriges intressen i EU och ta ställning mot dem som vill bromsa invandringen av de mest intoleranta människor som finns är inte hennes uppdrag.

När EU-ministern säger att det är av högsta vikt att vi alla ta vårt ansvar på valdagen. Det är dags att vi röstar bort rasisterna. I Europa och här hemma.

-Pettersson håller med minister Ohlsson, vi ska rösta bort de intoleranta och då kan vi inte rösta på Folkpartiet eller något av de andra partierna i 7-klövern om vi inte vill ha hit Mellanösterns intolerans…Ohlsson borde förresten åka till Levanten och diskutera tolerans och demokrati med islamisterna i Syrien.

2014-01-04_0813

Intoleranta Expressen 

6 thoughts on “Ta chansen – rösta bort intoleransen

 1. En del liberaler står för en obehaglig och känslokall politik, men den här tjejen är ett undantag, Obegripligt att hon valde folkpartiet. Det kanske var ungdomligt oförstånd.

 2. Jösses, en Demokratiminister(!) som säger åt folk hur dom ska rösta!!??
  Valet kan inte komma fort nog!

 3. Ta chansen att rösta bort Birgitta Olsson, hon är en av dom
  Von Oben figurer som gått Bengt Bästerbergs skola, och som ser
  väljarna som en samling dumskallar som man bara behöver tala
  till vart fjärde år, resten av mandatperioden kan man kalla dem
  för rasister , nazister och andra tillmälen , kort sagt, en obehaglig
  kärring, som dessutom härstammar från Tokarp!

Kommentera