92-åring våldtagen av neger på julafton

SKARABORG. En 23-årig man har häktats misstänkt för att bland annat ha våldtagit en 92-årig kvinna. Enligt P4 Skaraborg ska brottet ha skett på julafton. – Jag kan inte kommentera omständigheterna kring ärendet, säger kammaråklagare Lars-Göran Wennerholm.

23-åringen anklagas för flera brott på julafton, i samband med den misstänkta våldtäkten på en 92-årig kvinna i Skaraborg. Enligt åklagaren är han även misstänkt för försök till våldtäkt och övergrepp i rättssak. Mannen förvaras i Skövde.

Mannen har också begärts häktad för en våldtäkt i Gävle i november.

-Pettersson tyckte det osade mörkt men den häktade och misstänkte för våldtäkt, våldtäkt och övergrepp i rättssak är Max Rödén, 19900605, från Ludvika. Det kan inte finnas så många Max Rödén i landet och här har vi en som har Eluid som mellannamn…märkligt sammanträffande.

2013-12-30_1008

27 thoughts on “92-åring våldtagen av neger på julafton

 1. Jag känner max. personligen. Han är inte muslim eller import. Han är en kille, född i Sverige, uppväxt hos svensk familj som det gått jävligt snett för. Jag försvarar honom INTE i de brott han begått. Men lägg ner snacket om attdet är för han är en ”allahdyrkare” som är uppfostrad av en jallajallaskäggis snubbjävel. Enough, vidriga människor. Det är inte upp till ER att döma hans brott, det är upp till domstolen.

  • Grattis Anna…
   En sådan tuff neger har jag hela livet önskat få vara ”personligt bekant” med ! Har han alltid visat en sådan varm sida mot äldre svenskar ?Känner också en del som haft en hård uppväxt,men därför inte flummat ur… Sen förstår jag inte din uppfattning,varför han skall behöva dömas av någon domstol för som du tycks anse,hans hjälpsamhet ! Du får väl söka hjälpa honom i hans framtida sexuella liv !

 2. 92-åringar brukar inte se så bra, så hon trodde nog att det var tomten som hade anlänt genom skorstenen. Men oj, o, oj, vad svart han blivit av soten i skorstenen tänkte väl 92-åringen och erbjöd tomten att få gå och ta sig en dusch, så skulle hon tvätta kläderna åt tomten. Inte kunde hon drömma om att tomten skulle komma ut ur duschen spritt språngande naken, men lika svart trots duschen, eller hade han aldrig duschat någon gång, och vad var det för stor svart svans han pekade med. Ja resten får ni faktiskt själva tänka ut, för jag har ingen snuskig fantasi som ni har. Men det är ju svansen som styr, det påstod Allan Edvall i en komedi på film, som kallades Tuppen. Tuppen var han Härenstam och det utspelade sig i Nyköpingstrakten under andra världskriget med textilindustri och många sköna damer. Dessa doppade till slut ingenjör Härenstam i tjära och fjäder och lät honom cykla iväg om jag inte minns fel, för att aldrig återkomma.

 3. Tänk att vissa individer intill dårskapens gräns måste
  förneka, förminska grova och mentalt sjuka brott som
  begås av vissa individer, istället för att erkänna att det
  finns stora problem med den helt sinnesförvirrade
  intaget av människor från ocivilicerade länder, att vi måste
  ta itu med den grova brottslighet som följer i spåren, så
  väljer sådana som signaturen Gubben att sticka huvudet i
  sanden och förneka och förminska problemen!

 4. Gubben. Vi vet orsaken till brottet. Orsaken är att de är utlänningar med främst muslimsk bakgrund, som har den läggningen
  p g a en kromoson för mycket kanske, och en bizarr världsbild präglad av en skäggig massmördare och mörkrets allahavgudadyrkan.

  Faktum är att vissa av dessa långtbortistanfrånkommande inte tål mjölk. Jag menar nu som en genetisk homogen grupp. Så är det. Och om detta, varför inte då också annat, eller hur…

 5. Här bör vi också ställa vår stadsminister till fullt ansvar för vad hans importerade mördare och våldtäktsmän har ställt till med! Fick jag bestämma så skulle vi hyra en betongbunker i Afrika för dom båda!
  Fy fan för sånt pack!
  MVH
  Janne

 6. Min rasistiska läggning ser en likhet med våra kusiner i träden på negerhanens nedre ansiktshalva. Jag håller schimpanserna högre än dessa sjuka idioter.

 7. Vi vet inte orsakerna till mannens brott. Att på de få fakta vi har försöka förklara det, blir spekulation.

  • Gubben, det är klart att vi får försöka ta fram fakta själva och spekulera lite, när PK som ska granska makten blivit en del av den och glömt sitt uppdrag. Fakta är att det är Max Rödén som är häktat misstänkt för flera våldtäkter. Varför han våldtar en 92-åring tänker inte jag spekulera i.

   Har du någon vettig förklaring till varför regeringen har förbjudit registrering av etnicitet när det gäller brottslingar, jag har försökt kommit på något men bara funnit en enda och det är att de försöker dölja överrepresentationen för vissa element från Menaländerna…

  • ”Vi vet inte orsakerna till mannens brott.” Hur menar du gubben?? Kan det på något sätt vare legitimt att våldta??

   Åter igen??? Vad menar du med ”Vi vet inte orsakerna till mannens brott”
   Jag är nyfiken på vad du menar, på riktigt!

  • Gubben:
   Titta noga på bilden…Nå gick det upp för dig varför ?? Nog liknar han mer en pavian,än en dalmas !!

  • Vi får väl hoppas på att inte din gumma hamnar i farosonen
   när någon av dessa översexuella dårar råkar att befinna sig
   i trakten.

  • Vad säger du Gubbdjävel, vi vet väl vad han blev dömd för och orsakerna var väl inget annat än kåthet. Det är ju något som alla får hålla styr på åt sig själva. Alltså ingen utifrån kan göra detta åt muhammed. De är ju annars helt utlämnade åt andras godhet för att få sina behov tillfredsställda. Nu kommer säkert som amen i kyrkan, detta mål att dras en gång till i hovrätten, så att alla giriga brännvinsadvokater kan få in ytterligare pengar från fattiga svennar, till sina stinna konton.
   Egentligen är det inte synd om Svennarna heller, för de lurar väl numera att rösta på muslimska brödraskapet socialdemokraterna, trots att det är just dem och Mp och nya moderata arbetarpartiet vi har att tacka för det Sverige de en gång tvingas lämna från sig. Men Svenne är så jävla dum, så han vaknar inte förrän de stängt Systembolaget, och då är det sedan länge försent.

 8. Jasså, det var en muslim i alla fall. Ledsen läste inte så långt ner att jag såg det, förra gången. Ja, det förklarar ju saken. Jag tänkte. Så sjuk kan väl ändå ingen svensk vara. Och jag hade rätt i min tanke. Men därav min förklaring, om varför det skulle kunna ske ändå, under särskilda omständigheter hos en svensk. För, galenskapen ökar hela tiden i det bizarra samhället. Och även vi drivs till det av det. Dock i miljoner mycket måttligare dos än alla utlänningar. För det är så det är, eller hur…

 9. Hur är dessa ”människor” funtade. Vilken normal ungdom dras till 92-åriga damer och våldtar dem. De hör ju hemma på Säters fasta låsta paviljong, där de bör förvaras i låsta rymningssäkra rum.

 10. Ja, i desperation, när alla unga svenska tjejer blivit sexslavar åt muslimaffian. Så är det. I sin frustration, blev det som det blev. Men utlänningarna gör det ändå, och på unga svenska tjejer, p g a allahdjävulens totala mörker. Men mycket tragiskt nu i alla fall, som det är, medans Antirasistdårarna understödjer det hela, med sina bizarrt sjuka manifestationer i vårt avlånga land. Så ser den vidriga verkligheten ut.

Kommentera