Kärrtorp nedklottrat

Statsradion och de stora sladdertidningarna rapporterar spaltmeter om ett omfattande klotter på skolan och andra byggnader i Kärrtorp som ligger i södra Stockholm.

Det är mängder med hakkors som klottrats ned av enligt PK-media, nazister och högerextremister och det är säkert sant även om klottrarna själva kallar sig svenskar eller Sverigevänliga nationalister. Hur som helst är klotter skadegörelse och bör bestraffas vem som än utför det.

Det märkliga är att de ”opartiska” journalisterna bara tar upp en sorts klotter trots att deras egna etiska regler säger annat…PUBLICITETSREGLER. Ge korrekta nyheter

Massmediernas roll i samhället och allmänhetens förtroende för dessa medier kräver korrekt och allsidig nyhetsförmedling.

-Pettersson undrar om ni sett några omfattande rapporteringar i riksmedia om klottret nedan som har förekommit i mängder under många år över hela vårt land? Om inte vad är skillnaden? Är ett hakkors på en skola värre än Nassesvin på en bostadsdörr?

 

9 thoughts on “Kärrtorp nedklottrat

 1. Dårar som förstör vår livsmiljö i vilket fall som helst. Men du glömmer allt vidrigt muslimskt hip-hopklotter, som det har blivit en uppsjö av. Allt förfaller och ghettoniseras av sånt här än mer. Inte bra. Fast när fria ordet inte är fritt så… Så Nazisterna kan man förstå i frustrationen. Men absolut inte AFA eller islamisterna. Om nån har yttrandefrihet så är det de svinen.

 2. Nu försvarar jag inte SMR, men jag tvivlar på
  att dom agnat sig år att springa runt på stan
  och klottra. Det är inte deras ”modus operandi”
  att göra så (dom brukar affischera och sätta upp
  klistermärken). AFA däremot, ja se ovan. Ovanpå
  det så använder dom sig inte av hakkors i sin
  propaganda. Det känns lite mer som extremvänsterns
  verk för att lägga skulden på ”nazisterna”.

  • en liten mini falseflag op av rödingarna. har inte direkt uppfattat smr som nazistiska, har jag missat nåt?

 3. Har alltid ansett att kommunistyngel är dumma i huvudet,
  och med sitt beteende här bekräftar dom bara vad jag anser!

 4. Vem som helst kan i skydd av mörkret, iförd mörka kläder och rånarluva klottra vad som helst på vad som helst. Behöver man inte vara Einstein för att begripa. Kanske han Aschberg som är ute och rör på sig?

Kommentera