Vänstern vill kasta ut invandrare från Malmö högskolan – känns som jag är tillbaka i Iran

F.d. socialdemokraten Nima Gholam Ali Pour bytte för en tid sedan parti och blev Sverigedemokrat för att han inte gillade den socialdemokratiska politiken och förvandlingen av Malmö.

Nima har även kritiserat det senaste medidrevet mot Sverigedemokraterna och de metoder som framförallt Expressen använt. Nu vill vänstern kasta ut honom från Malmö högskola för hans åsikters skull. Inga krav på att kasta ut professor Erik ”Loskan” Svensson från Lunds universitet hördes tidigare från den demokratiska vänstern… 

2013-12-16_0949 2013-12-16_0949_001

Twitter 

7 thoughts on “Vänstern vill kasta ut invandrare från Malmö högskolan – känns som jag är tillbaka i Iran

  1. Man kan ju inte hålls på att kasta ut folk från arbeten och skolor för att de har en åsikt som inte delas av vissa.. Detta går absolut inte ihop med demokratiska värderingar och sådana här utspel ska inte bemötas i sak. De som kommer med sådant nonsens ska klippas av totalt utan argument, utan diskussion. Alla har rätt att tycka vad dem vill, tro på vad dom vill och INGEN ska sätta sig till doms över andra på det sättet för då har vi en diktatur och det hopps jag vi inte vill ha eller hur?

  2. Det är för lågt i tak i Sverige. Det blir obehagligt om media förföljer och hänger ut medborgare eller om människor sägs upp från arbeten p.g.a politisk hemvist. Det är stora avsteg från demokratiska kärnvärden anser jag. En av de uthängda, Stensby, hoppades att barn skulle svälta ihjäl vilket var väldigt obehagligt och motbjudande och poängen jag vill göra med att nämna detta är inte att binda ris på hennes rygg, hon lider säkert tillräckligt i det tysta, nej poängen är att yttrandefrihet ibland kan leda precis till sådana obehagligheter. Marie Stensbys kommentar är motbjudande men den är inte olaglig. Priset Sverige betalar för Expressens agerande och speciellt om beteendet normaliseras istället för att djupt fördömas är ett betydligt högre pris än att låta en och annan rasist passera under radarn.

    Ring ring på dörren….Hej vi VET att du har skrivit det här, vad har du för kommentar?! Rysligt rysligt obehagligt…i sanning verkligen obehagligt.

  3. Snart hamnar dom i ett dilemma. Vilka flyktingar ska dom tillgodose. De som flytt från islamism. Eller de islamister som flytt från Gud vet vad. Båda går ju inte att främja. Hitills har man gått islamismens väg. Men om islamotståndarna växer, när det gäller flyktingarna alltså, vad gör man då… Sug på den. Då blir dagens islamvänliga politik ohållbar.

Kommentera