Vår statsminister sa att vi fick skylla oss själva

Statsminister Reinfeldt bestämde sig efter valet 2010 för att bestraffa hela svenska folket – för att 5,7 procent hade röstat in Sverigedemokraterna i riksdagen. Hans uppgörelse med Miljöpartiet har fördubblat antalet invandrare. Dispatch International har frågat några svenskar, som inte röstade på SD, hur de upplever situationen. Vi börjar med Sigrids berättelse.

2013-12-13_1421

”Reinfeldt var så olik Göran Persson. Han verkade ha styrkan som behövdes för att rädda Sverige från S-partiets hybris: ”Vi i S är Makten.” Anders Borgs hantering av ekonomin tyckte jag om. Han sänkte budgetunderskottet mitt i en ekonomisk kris. Det var stort. Sen gick det fel.

När jag 2010 röstade på Moderaterna visste jag inget om planerna på att öppna gränserna för fri invandring. Ingen hade frågat mig vad jag tyckte eller ens informerat mig om saken.

Under kriget 1940 var jag barn och vi tog emot finska barn. Flyktingar vällde in över gränsen från Norge, Danmark och Finland. Familjen delade med sig av det lilla vi hade. Mamma kokade soppa på knäckebröd och gris-svålar. Alla svenskar hjälpte till. Vi blev vana vid det.

Vi som minns detta, förvånade oss över de nya strömmar som på senare år kommit in i landet. De hotade oss. De våldtog våra flickor. De gnällde på att maten inte dög. De sköt varandra och tände eld på sina bostäder – som svenskarna betalat med sina skatter. Alla var inte otacksamma, kränkta våldsverkare. Men de var tillräckligt många för att vi skulle bli rädda. Vi blev kallade fascister, nazister, horor, främlingsfientliga.

Vår statsminister sa att vi fick skylla oss själva om folk hånade oss eller hotade oss. Vi var inte längre stolta svenskar, vi var av sämre sort än de som strömmade in i landet och levde på skattepengar och föraktade oss. Svenskar har hjälpt till när länder varit i nöd. Men nu använde man våra skattepengar för att låta folk komma till Sverige. Svenska folket har inte någon talan längre.

Reinfeldt har blivit en arrogant diktator som inte gillar svenskar eller vår kultur. Jag respekterade Reinfeldt när jag röstade på honom. Det gör jag inte längre. Jag skulle inte ta hans hand om han erbjöd sig att hälsa på mig. Något annat kan jag inte göra, förutom att inte rösta på honom eller någon annan i hans allians.

Mitt namn är Sigrid, ett fornsvenskt namn som betyder “skön seger”

Dispatch International 

Inför valet 2010 lovade Reifeldt och Moderaterna en hel del bra saker. Läs gärna och fråga er om de hållit sina vallöften. Ta medborgarskapet från kriminella invandrare

3 thoughts on “Vår statsminister sa att vi fick skylla oss själva

  1. Nej, jag röstade inte på Fredrik. Helt klart har han drabbats av storhetsvansinne och tenderar att bli allt mer arrogant. Inte särskilt statsmannaaktigt att vara hämndgirig och mästrande mot valmanskåren som är hans arbetsgivare.

  2. Nej samma här skulle heller aldrig ta den mannen i näven,
    han har medvetet gått in för att förstöra livet för många i det
    här landet. Arroganta och korkade översittare skall hållas kort!

  3. Jag röstade också på fredrik (litet f på grund av att jag inte respekterar honom längre) och kände att nu jäklar blir det ordning, men sen blev han som galen och nu ångrar jag samtliga steg till vallokalen det året.

Kommentera