Aftonbladet skyddar mördare men hänger ut SD-politiker

Nedan två bilder från dagens Aftonbladet. Den översta är på Sverigedemokraten Marie Stensby som på Avpixlat kommenterat hungerstrejkande ”ensamkommande barn” med kommentaren ”hoppas de svälter sig till döds”

Den andra bilden föreställer två unga albaner som är efterlysta för ett brutalt mord. Polisen har begärt hjälp och gått ut med bilder och namn på de två men Aftonbladet vägrar hjälpa till. I ärlighetens namn kan vi väl visa hur det ser ut när Expressen hjälper till. Pojkarnas namn och bild HÄR

-Pettersson tycker att kommentarer om Aftonbladets journalistik är onödiga. Vad tycker ni?

2013-12-10_1714

2013-12-10_1713

15 thoughts on “Aftonbladet skyddar mördare men hänger ut SD-politiker

 1. Rasism finns inte. Det är en skapad fantasi av socialisterna, för att kunna se sin skit som nåt bra, genom detta skällsepitet. Då framstår de i sin ynkligt vidriga uselhet som goda.

 2. Alla dessa “avslöjanden” är bra för SD! Dett visa till Medelsvensson att han inte behöver skämmas för sin så kallade rasismen då han delar den med så många fler

  • Göm är inte , ha nu legat efter operation en vecka i Uppsala, Vi många fick jag uppleva i matsalen, fikarummet. Både bland patienter och personalen

 3. Ja, allemand, det borde dom göra. Men allt är ju så nytt för dom än. Men det kommer säkert, fast kanske inte förrän under nästa valperiod.

 4. Jo det är klart Ruth, men Peter där, tycker jag verkar ha en mer tillåtande och öppen hållning, än på Aftonbladets och Expressens totalblockerade tankesfärer. Tänk bara på annonsen och hans prat kring den. Jag tycker han verkar rätt vettig jag, med sin policy, i förhållande till klientelet på de övriga två.

 5. Vem förvånas över SPYAN Aftonlögnen denna verritabla
  pissblaska hyllade rapparen ” Krumbukto” när
  han blev belönad i riksdagen för att ha skrivit rena nidvisan
  om en folkvald politiker med misshandel och död som han ville
  utföra. Och nu gör man stora feta rubriker och ylar om vad någon
  sagt om invandrare. Den dagen den skittidningen ställer in
  betalningarna kommer jag att köpa den dyraste skumpan,
  kosta vad det vill!

 6. Sverige blir mer och mer likt en diktatur där med häxjakt på oliktänkande rena Stasi, Securitate, KGB

 7. Detta måste vara Aftonslaskens och dagens största skämt ! 🙂 😉 🙂
  En pixlad mördare med en leende lärarinna från Jämtland,på samma sida !

  • Den ene kostar samhället lidande och ekonomiska resurser den andra önskar bara skydda det som fortfarande går att skydda.

 8. Jaa Marie vad får man säga utan att det är fel…..”Tala är silver men tiga är guld!” kan man väl säga iaf…..utan att anses vara rasist…..men kanske hycklare? Jaa alltid är det något fel. .

Kommentera