Ensamkommande barn vill ha medel mot håravfall

…Vid alla fall utom ett har personerna, som varit kring dubbelt så gamla som de påstått sig vara, ändå fått bo kvar i över ett halvår trots detta. HVB-hemmen är livrädda för att förlora både intäkter såväl som förtroendet hos gode män etc, och håller därför tyst.

Vid det här laget är det ett antal killar som på pappret är 16 år, som kommit till mig för att få hjälp med att köpa medel på apoteket för att motverka deras åldershåravfall. Ingen ifrågasätter dock deras ålder. Inte migrationsverket. Inte socialtjänsten. Inte heller de journalister som intervjuat några av ungdomarna på frivillig basis, godkänt av deras respektive gode män.

Rent konkret får detta som konsekvens att det dokument vi är satta att jobba efter – BBIC (Barnens Behov i Centrum) – blir löjeväckande och verkningslöst…

Merit Wager

6 thoughts on “Ensamkommande barn vill ha medel mot håravfall

 1. En av de största (och dyraste) påfunden av 7-klövern är ”ensamkommande barn”.

  Kan inte låta bli ett litet hånflin över deras uppenbara problem med att uppehålla illusionen att vara barn…

 2. Min fru jobbar som kurator på ett barnpsyk., För en tid sedan hade hon och en kollega en patient – en sån där ensamkommande. Efteråt var dom chockade – det var så uppenbart att han inte var något ”barn” – han var gråhårig och hade en tatuering som var så gammal och urblekt att det var uppenbart att den suttit där länge, och att han definitivt inte var något barn.

  Min fru som är ”invandringsvän” (till skillnad från mig) var skakad efter detta.

  • Du kan vara lugn att din fru kommer att bli ”f.d.invandringsvän” när hon väl fått upp ögonen eller så lär hon sig helt enkelt att skilja på invandrare och invandrare. Att påstå att alla invandrare är lika som PK-gänget antyder är som att påstå att alla män är lika trots att de verkar tycka att män som föredrar män är bättre män än män som föredrar kvinnor.

  • Hon är väl orolig att förlora sitt arbete….Vad gör människor inte för att överleva i det nya mångkultuella Sverige ? Tråkigt men sant och ingår väl i den djävulska planeringen !

 3. Man undrar så smått, när ska trollet spricka i ljuset?

  Inlagan på Merit Wagers blogg (Wager inte Wagner, Petterssons, det är något helt annat) är så balanserad och välformulerad så den kan inte avfärdas som ett rasistiskt påhopp.

  Eftersom den yttre regleringen är obefintlig så måste vi skapa system som så långt som möjligt är självreglerande. Detta visar exempel på system där alla tjänar på att ljuga utom de få som faktiskt är ensamkommande ungdom.

Kommentera