Polisen – Det sker brott där det förekommer romer

GÖTEBORG.  Tiggarna är romer från Rumänien och Bulgarien. Lars Christensen, Citypolis i Göteborg  som dagligen rör sig bland tiggarna, uppskattar att det lågt räknat rör sig om 100 personer.

Vilka är det som tigger? – De som tigger, de tigger pengar. De begår inga brott, det har jag inga belägg för. Visst sker det brott där romer förekommer men jag kan inte dra det till att det rör sig om kriminella ligor, säger han.

-Pettersson säger att det förekommer många zigenare i polisens register men de är inte i registren för att de är zigenare…

GT

 

5 thoughts on “Polisen – Det sker brott där det förekommer romer

    • Jaså? Måste väl vara ”nyskåningarna” då, det uppges också från initierat håll att det vimlar av dom t.ex i Malmö så jag är inte förvånad!

  1. Det finns en anledning till att deras hemländer inte vill ta i dom med tång. Men det ska vi? Nä fy fan, ut med dom ur landet, deras egna hemländer får börja ta ansvar för sitt folk. De vi har här som anses svensk/finska zigenare räcker fint, dom får vi nog dras med…tyvärr.

    Man kan ju fråga sig hur det är möjligt att ett släkte får sätta sina egna regler när det gäller skolgång, krav, bidrag och parasiterande? De skötsamma i den genren måste ju skämmas ihjäl. Det hade då jag gjort.

    Nej, hårdhandskar på!

Kommentera