Lampedusa – det vi inte fick höra av PK


ITALIEN. Vi har hört mängder av historier om flyktingar som flytt över medelhavet till den italienska ön Lampedusa från svenska PK-medier. Däremot har vi inte hört något om de asylsökandes uppförande på ön. I videon nedan anklagas de asylsökande för att ha dödat, flått och grillat två hundar och sådant uppförande är öborna inte beredda att tolerera.

Öborna på Lampedusa tvingas leva i total osäkerhet och rädsla för att bli offer för något av all den brottslighet som sker på ön.

-Pettersson säger att det är lugnt – så fort rövarna sätter sin fot på svensk mark blir de laglydiga, arbetsamma skattebetalande svenskar, heller hur Myten?

Mattin Online 


37 responses to “Lampedusa – det vi inte fick höra av PK

 • Juliana riis

  Haha skulle de faktum att du skriver mitt namn skrämma mig?? Till skillnad från er har jag gått ut med riktiga namn, jag gömmer mig inte bakom en fjantig signatur eller ett fjantigt parti. 😂 Men vill du se hur snabbt jag kan ta fram fakta om er mister SD2015?

  Gilla

  • SD2014

   @ Carisma riis

   Skicka dina krigare, ingen skulle bli gladare än jag MUWHAHAHA

   Gilla

   • Juliana riis

    Herregud vilka krigare? vem är det egentligen som är kriminell?? Våld är det första du tänker på när vi diskuterar vad vi tycker om olika saker. Vi är nog inte på samma nivå. Godnatt och hej då

    Gilla

  • SD2014

   @ Carisma riis
   du skriver ”Men vill du se hur snabbt jag kan ta fram fakta om er mister SD2015?”

   Jag antar utmaningen, kom igen nu då! jag är inte blyg av mig, stå bakom min dörr, möt mig på min parkering, dyk upp bakom ryggen i tvättstugan, kom 10 kom 20, jag tar för mig så länge jag orkar.

   Men en sak lovar jag dig, ni kommer inte att fälla mig så lätt, om ni ens klara det

   Gilla

 • Juliana riis

  Har du hört talas om människor som äter upp sina vänner för att överleva när de är strandade utan mat? Utav det blir det en film, men att hungriga flyktingar skulle grilla två hundar för att mata sina barn skulle göra det osäkert att ha dom i Sverige…? Hur tänker du?? Det ligger i människan natur att jaga, vad skulle du göra om du inte hade mat? Skyll inte på dom, de vill ha ett bättre liv, men VI gör dem kriminella när vi vägrar bistå med hjälp! Herregud, sträck ut en hand och visa lite medmänsklighet, vad är det för fel på er?

  Gilla

 • Pica pica

  Säger som i artikeln från Australien: Vi har fått nog! Hur i all världen kan de tro att något land vill ta emot dem som de uppför sig? Dessa människor är lika lämpliga i Europa som skorpioner i sängen.

  Gilla

  • Juliana riis

   Kan inte fatta att det finns människor som skriver det du skriver. Ärligt nu, har ni haft en jobbig barndom eller bara en alltför bra barndom? Det bästa är att vara sig du vill eller ej, de kommer komma hit! Och där står jag och flera andra och väntar med. Att hjälpa till på alla sätt vi bara kan!

   Gilla

   • Juliana riis

    Hahahahahahahaha. Känner du en ENDA flykting? Har du hört EN ENDA berättelse om hur de kämpat sig genom öken i veckor? Hahahaha jag kan inte fatta att det finns människor som du. Du och din lilla sekt borde ta ert puck och pack dra från Sverige, det här är det nya Sverige, ett blandat Sverige och såna fåntrattar som du vill vi inte ha i vårat land!

    Gilla

   • Mr Q

    Vill inte skriva vad jag hoppas drabbar dig…
    Men Petterssons läsare känner till brottsstatistiken kring dina afrikanska bushinvånare.Otaliga negrar som rånar gamla åldringar,och våldtager unga flickor bl.a. 😦

    Gilla

   • Juliana riis

    Haha, känner du till statistiken på de svenska kostym pedofilerna? Nej det gör du inte, för de funkar precis som du, i mörkret, där ingen ser, ingen hör och beter sig som de värsta vildingarna någonsin. Och där sitter du bakom din skärm och pratar så fult om en folkgrupp och det är mer än uppenbart att det är hudfärgen som gör de till kriminella. Varför är ni inte öppna med era åsikter ute i samhället? Feghet…de är inte någon som rinner i blodet på våra nya invånare. 🙂 Dåliga människor kommer i olika färger… Peka inte finger åt någon, dra inte alla över en kam, det är ju bara så ointelligent som det bara kan bli.

    Gilla

   • Mr Q

    Gick du aldrig ut alla klasser i skolan ? Eller skolkade du dig genom de åren ?
    Inom alla folkslag finns rötägg som du säkert själv är väl förtrogen med.Men om det nu finns sådana inom landets befolkning,behöver vi ju inte fulla på med allsköns kriminellt bråte från 3.e världen.Känner du en speciell dragning till dessa negrar kan jag bistå med en biljett till Gambia åt dig !

    Gilla

   • Juliana riis

    Ok, där ser jag vad du är för liten prick i samhället, jag är glad för din skull att du är någon på nätet. Kanske är dessa efterblivna människorna dina enda vänner, kanske är det enda gången du har tillhört någon grupp? Isåfall, keep up the good work!

    Gilla

   • Juliana riis

    Och förresten, 3:e året på psykologprogrammet för att svara på din fråga. Nu drar jag från den här sketna sidan. 🙂

    Gilla

   • Lena

    ”Som du vill vi inte ha i ”vårat” land”, det skrivs vårt, i Sverige är alla välkomna, även svenskar !
    Vilken överraskning att svenskar är välkomna i sitt eget land, finns det inget stopp på vad som händer i VÅRT land !

    Gilla

   • Juliana riis

    Åh hakar du upp dig på att jag skrev vårat? Typiskt för sådana som du, håll dig till ämnet, Sverige är till för alla som bor här och precis som såna som du säger, vi vill inte ha er här, stick tillbaka till ERAT land, har jag all rätt i världen att jag inte vill ja sådana som er i Sverige, yttrandefrihet gäller väl för alla… 💕

    Gilla

   • Lena

    Jag har under närmare 30 år från och till bott i andra länder än mitt hemland. Det gjorde INTE att jag ställde krav på varken befolkning eller landet dit jag flyttade, jag”tog sedan dit jag kom” !

    Gilla

   • Juliana riis

    Du tog seden dit du kom? Räknas det bara när man har ett kreditkort att dra vid varje hörn, var du nöjd när de log och var trevliga, hjälpsamma och bar dina väskor? Kom igen nu, vad för de för fel här? Spelar arabisk musik högt? Pratar sitt eget språk? Vet du vad Lena, utan att försöka förnedra varandras åsikter, det finns inga gränser när det kommer till mänsklighet, vad är det för fel på att fälla en tår när man ser uppspolade barn på en strand. De har ju inte valt att lämna allt de älskar och komma hit. Jag jobbar, förutom mina studier, på ett hem för ensamkommande barn. Du kan inte för allt i världen föreställa dig hur de mår, hur mycket de saknar doften av sitt hemland, hur mycket de saknar sin mat, sitt språk, sin familj… MEN de var tvungna att fly hit, till ett land där de känner hatet i mångas ögon. De vill ju bara överleva, det är alla människors instinkt att överleva.
    Ja nu tänker du säkert, Ikea morden, Lisa Holm och alla mord där invandrare är förövarna, men har det slagit dig att det begås så många mord på begångna av svenskar? Vad säger du
    om pappan som knuffade ner mamma och dotter för en ravin, mannen som som drev en 13 åring till självmord genom att, pedofil som han är, pressade henne till att skicka naken bilder. De är ju svenskar, eller hur? Brottslingar finns i alla färger som ni ser det. Att det kommer drägg till Sverige är oundvikligt, den stora frågan är hur många är de i procent? Du får självklart tycka och tänka vad du vill, det är din rätt, men svara bara på en fråga, när och om en bomb slår ner på din gata och ödelägger hela kvarteret och du varken har tillgång till kreditkort, mobil, bil…vad gör du då? Hoppas kanske på att någon sträcker fram en hand och säger, kom hit, här finns trygghet… Ni får ja det så bra, jag hoppas att ni kommer på andra tankar någon gång, kanske när du ser ditt barn eller barnbarn spolas upp på land… Peace out!

    Gilla

   • Mr Q

    Inte första gång någon vänsterextrem kommit på besök,och åter lämnat bakvägen,med svansen (har du förresten ingen) mellan benen ! 🙂

    Gilla

   • Juliana riis

    Haha det är inte jag som sitter och gömmer mig bakom en skärm lille vän, och jag har inte tid att sitta och diskutera med er, ni har ändå förlorat kriget, flyktingarna är på väg och jag ska gå in på en annan sida där jag samlar in kläder, hygienartiklar, begagnade cyklar mm. Vill gärna ge mina nya landsmän en bra start och en bra bild av världen. Så jag lämnar er, alla ni likasinnade, att fortsätta eran lilla döda fight. Ha det bra. Hej

    Gilla

   • Mr Q

    Jaså nu har du fått hjälp av en annan vänsterextrem ! Ni svin håller ihop….

    Gilla

   • Juliana riis

    Jepp, och gissa vad, vi slår er med MARGINALER. ☺️

    Gilla

   • Mr Q

    Med säkerhet vad gäller våld och hotelser ! Men framför allt vad gäller annan kriminalitet…Skottlossningar,mord,knark och våldtäkter. ;(

    Gilla

   • Juliana riis

    Önskar någon av er kunde stå för sina åsikter ute i samhället. Kan du det?

    Gilla

   • Mr Q

    Nu får du gå och lägga dig,det börjar bli sent för småglin !
    Tack för besöket och god natt !

    Gilla

   • Juliana riis

    Tänkte väl det! Haha ni är alla sådana smygrasister😂 Ja godnatt käre du! Sov gott

    Gilla

   • SD2014

    @ Carisma riis

    Kan du fixa en cykel åt mig med?, en babbe stal min förra

    Gilla

   • Juliana riis

    Låt mig gissa, fick du ut den på försäkringen tillsammans med din 14.000kr kamera och din svindyra dator som försvann samtidigt? 😱 Ni kallar invandrare för kriminella men det finns inga dom fifflar som ni. Kom igen visa er, kom till Göteborg och tala inför publik! Jag utmanar er att komma och tala som ni gör här bakom era skärmar. Jag har försökt i all evighet att samla ihop ett gäng av de som sitter på olika forum, och pratar som ni gör, vi vill att ni kommer och talar inför publik. Ni kommer få skydd i form av poliser, bara ni står upp och talar från hjärtat. Fega jävlar

    Gilla

   • Lena

    En fråga till Juliana R , anser du att du är representativ för de personer i Sverige som arbetar med ”ensamkommande barn” ?
    Endast nyfiken, för jag känner ingen i den branschen.

    Gilla

 • Olli Rein

  Det var samma lögner då från massmedia, och därför är det mesta ni hittar från bloggarna och Petterssons var redan då en av dem ledande. Här finns en av de allra första videoklippen från förra våldgästningen. Om ni undrar vad de gör med huset, så inte renoverar man.

  Gilla

 • Olli Rein

  Här är den första av några tjog. Sökord på Petterssons är ”Lampedusa” tyvärr saknas ju videoklippen men de kan finnas på YouTube sökord är nog detsamma ”Lampedusa”

  https://petterssonsblogg.se/2011/10/01/lampedusa-valdsamma-sammandrabbningar-mellan-polis-och-invandrare/

  Gilla

 • Olli Rein

  Det var väl lika illa 2011 och 2012. Då satte ju dessa tacksamma människor eld på de lokaler de skulle bo i. Satte sig och sket på öbornas tomter. Startade uppror m.m. Har ni redan glömt det. Det finns troligtvis massor om det i Petterssons arkiv. Ska leta lite, så ni börjar minnas. De första hade tält med sig, och skräpa ner mer än det hade gjorts på en mannaålder under bara några veckor.
  https://petterssonsblogg.se/2011/05/04/tolv-flickor-kastades-i-havet/
  Många var kriminella då dessa släpptes ut ur fängelser tillsammans med politiska fångar, vilka ofta var ännu farligare, då de var islamister många salafister. Tolv flickor har setts kastas överbord av vittnen. Det var för att båten var på väg att kapsejsa. Få kvinnor från dessa länder kan simma, då det är onödigt och syndigt. Den typen av drägg är det som kommer och våldgästar.

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Någon som förvånas över dessa vildars beteende ? Dessa lyckosökare kommer direkt från Afrikas vilda savanner.
  Har skrivit det tidigare men upprepar det gärna.Enbart en tidsfråga tills vi importerar kannibaler!

  Gilla

  • Juliana riis

   Hahahahahahahaha. Känner du en ENDA flykting? Har du hört EN ENDA berättelse om hur de kämpat sig genom öken i veckor? Hahahaha jag kan inte fatta att det finns människor som du. Du och din lilla sekt borde ta ert puck och pack dra från Sverige, det här är det nya Sverige, ett blandat Sverige och såna fåntrattar som du vill vi inte ha i vårat land!

   Gilla

 • Ruben

  Svinen estimerade förmodligen inte det italienska köket, så de gjorde som de är vanda vid.

  Gilla

 • Lasse Löfman

  Oj, dom var tvungna att käka hundar för att inte svälta ihjäl.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: