Vänsterkampanj – Rätt att stanna


BORÅS. Under lördagen hålls det en manifestation på Stora torget i Borås. Det är Asylrörelsen Borås som i och med detta dragit igång sin kampanj Rätt att stanna.

– Den behövs eftersom situationen för flyktingar, papperslösa och gömda i Sverige inte har förbättrats dom senaste åren, utan snarare tvärtom, säger Stefan Berg som är ordförande i Rättvisepartiet Socialisterna.

Asylrörelsen Borås är ett nätverk bestående av Afghanska kulturföreningen, Iranska flyktingars riksförbund, Romani kulturförening och Rättvisepartiet socialisterna. Idén till kampanjen Rätt att stanna, föddes i samband med utvisningen av ett flertal afghanska flyktingar från flyktingförvaret i Kållered för knappt två månader sedan.

– Den här kampanjen, Rätt att stanna har fått gehör på andra orter också. I Stockholm och Boden kommer det att vara manifestationer nästa helg, på precis samma tema, säger Stefan Berg.

SR 


4 responses to “Vänsterkampanj – Rätt att stanna

 • Tony

  Och vem har givit vänsterjönsarna rätt att dela ut Azylrättigheter?

  Gilla

 • Fjodor

  Rätt att stanna? Att man tagit sig friheten att stanna trots utvisningsbeslut ger ingen ”rätt att stanna”. Snarare skyldighet att lämna.
  Läste för ovanlighetens skullen en intressant artikel på slask-blaskan expressen vilken asyl- och kommunist-parasiterna borde läsa. http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/vem-forsvarar-nejsagarna/

  Gilla

 • Pica pica

  ” Den behövs eftersom situationen för flyktingar, papperslösa och gömda i Sverige inte har förbättrats dom senaste åren, utan snarare tvärtom, säger Stefan Berg som är ordförande i Rättvisepartiet Socialisterna.”

  Nu mår jag illa – inte förbättrats? Vad med gratis sjuk- och tandvård, skola m m till illegala. Dessutom har vi världens mest liberala flyktingpolitik och följer inte de avtal som ingåtts, t ex Dublinavtalet.

  Sverige står vidöppet för världens alla välfärdsturister och de vet de om. Varför skulle de annars välla in? När någon liten procent inte lyckats med sina sagoberättelser då ska vänstermuppar klaga? OK, ta in dem i era egna hem och skriv på ett papper att ni försörjer dem så länge de vill stanna.

  Gilla

 • ossie

  Det var den där kommunistidioten som hängde på en polisbil synd att man inte körde ihjäl detta fanskap landsförrädare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: