Jonas Gardell: “Islam ej homofobiskt”

“De (Sverigedemokraterna) försöker leva på idén att islam skulle vara väldigt, väldigt homofob, vilket egentligen inte stämmer.”

Så skrev Jonas Gardell i Expressen den 21:a november. Orden kommer efter Expressens “nya scoop” där man fått tag i utkast som ej publicerades i Jimmie Åkessons bok “Satis polito”.

Håll i dig nu Jonas Gardell, för nu åker vi.

Först tre artiklar från de homosexuellas egen tidning QX:

1

2

5

Sedan en från vänstersidan Yelah:

3

Här en rubrik från Peter Wolodarskis DN:

4

Här ett klipp från Sydsvenskan, tidningen från Sveriges mest islamiserade stad:

6

Här kan ni se en karta över de länder där homosexualitet straffas med fängelse eller dödsstraff. Påfallande många är muslimska. Hmmmm

Varför inte avsluta med detta filmklipp för att sedan sända en hälsning till Jonas Gardell. “Kom in i matchen Jonas och sluta lyssna på din bror. Du och Mark borde vara betydligt mer rädda för Islam än för Sverigedemokraterna”.

14 thoughts on “Jonas Gardell: “Islam ej homofobiskt”

  1. Brossan, det där du sa om islam, jag börjar tvivla på om det stämmer.
    Jonas Gardells berömda sista ord innan bilan föll.

  2. Jonas Gardell, har du inte snart tillräckligt med pengar så att du kan sluta sälja dig till pk? Tror du att du kommer ha nytta av dom när du ligger på stupstocken?

    +

  3. Någon sorts intelligens borde Jonas väl använda sig av. Varför stoppa huvudet i sanden och framstå som en komplett idiot? Detta gör honom inte trovärdig i andra sammanhang heller.

  4. Att påstå att islam inte är homofobisk är som att påstå att nazism inte är antisemitiskt bara för att alla nazister inte vill utrota alla judar.

  5. Gardell & Co ser vad de vill se. Han hade säkert också klappat en sabeltandad tiger om han levt på den tiden med motiveringen att de ser snälla ut.

Kommentera