80 % av brottslingarna är mena-invandrare

TYSKLAND. Enligt chefen för åklagarmyndigheten Rudolf Hausmann har c:a 80 % av återfallsförbrytarna invandrarbakgrund. De flesta, 43 %, har sitt ursprung i något arabland, medan 32 % har turkiskt ursprung.

– Pojkar i arabiska familjer uppfostras ofta enligt ålderdomliga principer, och fysiskt våld utgör en stor del av kulturen. De tillåts, i motsats till sina systrar, göra vad de vill. Deras föräldrar sätter inga gränser för dem. De accepterar om deras söner struntar i att gå i skolan och istället använder knytnävarna för att ta sig fram i livet, säger Rudolf Hausmann.

Rudolf Hausmann säger precis det som BRÅ, Mauricio Rojas och flera andra i Sverige påstod innan det blev förbjudet att säga sanningen i Sverige, nämligen att det är kulturella mönster i de arabiska och turkiska miljöerna som är orsaken till dessa gruppers stora överrepresentation i grov kriminalitet.

2013-11-19_2205

Focus Online 

24 thoughts on “80 % av brottslingarna är mena-invandrare

 1. Sanningen är, att det kanske är en av orsakerna.
  Sen kan jag hålla med om att media borde ta upp frågan mer.

  • Sanningen är Lasse att Mauricio Rojas tog upp frågan 2005 och han blev så mobbad så han tvingades lämna landet. PK tål inte att diskutera detta och det finns en anledning till att kriminalvården inte får registrera etnicitet.
   Invandrare är inte generellt mer brottsbenägna än andra. Exempelvis är thailändare, kineser, indier inte värre än svenskar. Det är araber och nordafrikaner som utmärker sig mest. Menafolk med andra ord. Många brottslingar är även från f.d. Jugoslavien men därifrån har det kommit mycket folk och många, många sköter sig, undantaget är de från Kosovo och Albanien. Det verkar som en röd tråd är religionen, du kanske kan gissa vilken…

   http://petterssonsblogg.se/?s=Mauricio+Rojas+

 2. Sverige kan inte ens bemästra sina egna kriminalfall. Tänk på Engla.
  Men att importera flera kriminella, det går bra. Det lär finnas en miljon människor i Sverige som ingen vet vem de är.

 3. Har vi inte nog med kriminalitet i Sverige. Nej fan vi måste importera ännu mera. Fredrik tillsammans med 7klövern Det är du som håller på att förstöra Sverige som håller på att bli ett tillhåll för all världens jävla drägg och bidragsparasiter!!!

Kommentera