Elektrisk själv talande koran

 -Petterssons är normalt en reklam och bidragsfri blogg men ibland kan jag inte låta bli. Som idag då ni får chansen att köpa en ”Elektrisk själv talande koran” för 800 spänn, prutat o klart!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag säljer splitter nya ”själv talande koran böcker” Denna bok är riktigt praktisk själv har jag en! Den är anpassad för just dig som vill göra KHATMA och LÄRA SIG LÄSA utan att kunna läsa en endaste bokstav eller har svårt med läsningen med hjälp av den elektriska pennan som du pekar på exakt vilken sura/aya du vill att den ska läsa upp.

Där e 7 olika språk förutom arabiskan för dig som vill översätta den AYA du vill i både engelska, urdu och franska .mm Svenska finns inte Du kan oxå översätta ayan på alla språken samt arabiskan för o veta dess mening och betydelse med kommer en bok på arabiska bokstäverna så att du kan lära dig dem i uttal och läsning med hjälp av pennan som du bara pekar med!

Det medföljs samtidigt en bok om hadither av Sahih bukhari samt hur du ska utföra Wudu/tvagning och bön i bild och text och många duaa m.m Där e ca 17 olika reciterades som: Afasy, abdul basit , saad al ghamidi, saddik al minshawy, sudais m.m Du kan justera hastigheten på reciteraren genom att peka med pennan på den hastighet som passar just dig

Höja och sänka volymen gör du på pennan vid sidan som du trycker på och även i boken som du kan peka på för att välja den volym du vill Massa Duaa finns i boken oxå både Mekka Duaa och hajj Duaan m.m Det ingår : hörlurar,laddare för pennan, sladd hållare för pennan, och usb sladd som du kan ladda via datan och instruktions bok Det ingår ingen garanti för att skicka tbx dem för lagning eller nått så kostar det mig lika mycket om boken men om ni står för kostnaden för det så kan vi säkert fixa det insha allah själv har jag haft min i 1 år med inga alls problem Masha Allah

Detta är en present för livet ,riktigt praktisk och enkel det låter kanske lite komplicerat när du läser beskrivningen och instruktionerna men den är mycket enkel och praktisk med inga problem alls. Man ska bara peka med pennan vad du vill att den ska läsa upp exakt.

800kr prutat och klart Du hittar dem sällan i Sverige förutom nått ställe o där säljs dem för 1200 kr om inte dyrare

Bröder och systrar för mer info ring eller maila så svarar jag så fort jag kan insha Allah 🙂

Mvh/ mariam Salam!

 Blocket 

6 thoughts on “Elektrisk själv talande koran

  • Aha! Det är ju därför det finns så oändligt många tolkningar av Koranen!
   Ingen kan ju riktigt läsa den!
   NU trillade polletten ner!
   😇

 1. Hur mycket får Pettersson i provision per bok? Skämt åsido. Jag har läst en version av Koranen med stor möda för jag ville försöka förstå. Det lyckades inte. Någon så tråkig och ologisk bok har jag aldrig läst – och jag har läst många.

  • Vorsicht ! Attention! Kan vara Ali,som börjat samarbeta med Pettersson.Tryck i n t e på länken.
   Om ni följer rådet,tror jag inte de blir rika på affären !

Kommentera