Expressen hjälper till


Polisen söker två män, misstänkta för ett brutalt mord på en butiksanställd i Halmstad i måndags kväll.

De två männen, som nu är anhållna i sin frånvaro, är 17 respektive 20 år gamla och hemmahörande i Halmstad. Den 20-årige mannen är sedan tidigare dömd för trafikbrott. Den yngre, 17-åringen, är dömd för misshandel, försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel och olovligt brukande. Eftersom han endast var 15 år när brotten begicks blev påföljden bestämde till 20 timmars ungdomstjänst.

Polisen misstänker att de kanske försöker lämna landet, det får ni tolka som ni vill, nåväl nedan Expressens bidrag till polisens arbete med att gripa de misstänkta mördarna och skydda allmänheten…tjockisen till höger är tidigare dömd för vapenbrott, nu misstänks han för skyddande av brottsling.

2013-11-14_0837

 


16 responses to “Expressen hjälper till

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: