Albaner är knarklangare enligt Aftonbladet


Ni vet att Nazisttidningen Aftonlögnen under andra världskriget stödde Hitler i ” Europas Frihetskrig” mot Sovjetunionen.

Nazisttidningen Aftonlögnen kallar även Sverigedemokraternas vice ordförande Jonas Åkerlund för rasist för det han sagt i en närradiokanal år 2002.

…men, men Aftonlögnen är själva en grovt rasistisk tidning, vad sägs om denna artikel där de hänger ut ett helt folk som rasister. Några rader ur deras artikel nedan. Visserligen är artikeln från 2000 men som ni vet, ränderna går aldrig ur. En gång nazist och rasist, alltid rasist och nazist som Jan Helin brukar säga…

  • Albanska klaner styr heroinmarknaden i Skandinavien.
  • I Sverige kan vi knyta etniska albaner till 80 procent av beslagen av rökheroin, säger Walter Kegö, chef för narkotikaroteln på rikskriminalen.
  • Klanerna härstammar i regel från Kosovoprovinsen, men även från andra delar av rest-Jugoslavien.
  • Polisen har kunnat se länkar mellan heroinligorna och den kosovoalbanska gerillan UCK. Misstankar finns att ligor har finansierat köp av vapen och sprängämnen.

2013-11-14_2120


5 responses to “Albaner är knarklangare enligt Aftonbladet

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: