Nazistiska Aftonbladet är desperat

Aftonbladet har tagit fram elva år gamla närradio-inspelningar av Jonas Åkerlund, född 21 januari 1949, han är vice partiledare i Sverigedemokraterna och presstalesman, samt riksdagsledamot sedan år 2010.

Det säger mer om Aftonbladet än om Jonas Åkerlund.

”Skulle vi återsända 500 000 av de mest uppenbara och värsta parasiterna, alltså de som inte har något som helst skyddsbehov. De som inte är i Sverige av någon annan anledning än att utnyttja oss ekonomiskt. Skulle vi helt enkelt skicka hem dem igen, en halv miljon människor, då skulle Sveriges ekonomi se radikalt annorlunda ut inom ett år”

”Och tar man skolorna nu där man har det här beteendet som jag såg nu senast, en så kallad mobbning. Man hoppar på någon, tarmarna spricker, revbenen går av. Skulle vi signalera en sådan gång att de här unga mobbarna och deras familj får åka hem igen och de kommer aldrig hit. I det ögonblicket skulle mobbning upphöra på nästan alla skolor. Därför att ingen vill ta den risken”.

”Åk till Sverige och få fritt uppehälle. Du riskerar ingenting för trivs du inte kommer svenskarna att betala resan hem och dessutom får du med dig en summa pengar så du kan öppna en liten kafeteria eller någonting. Det här att komma till Sverige och få fritt uppehälle det är helt självklart. För vad är alternativet då? Att vara getmjölkare i en bergsby i Turkiet?”

2013-11-12_1943

Nazistiska Aftonbladet skrev den 22 juni 1941, samma dag som invasionen av Sovjetunionen inleddes. Skriv gärna till Aftonbladets chefredaktör att det finns värre saker att rota i än SD…mycket värre rödbruna kloakdiken.

Europas frihetskrig

”Det av västmakterna inringade Tyskland har sprängt sina bojor och går nu med fri och ökad styrka till sin europeiska, sin världshistoriska mission att krossa den röda regimen som utgjort ett ständigt hot mot själva frihetens princip.” 

2013-11-12_1957

25 thoughts on “Nazistiska Aftonbladet är desperat

 1. Jag hoppas att SD får minst 51 procent av rösterna i Strömsund. Det är bara bra med växling vid makten, Makt över människor innebär ansvar, så jag tror nog i sådana fall att SD blir lite PK, åtminstone lite.

  • ”Löfman”
   Vet du inte vad ett ord betyder (PK),skall du kanske inte nyttja det !
   I och för sig,har du gjort bort dig med så många andra uttryck,att det egentligen är egalt…

 2. Jag hade varit oerhört orolig på vad jag har lagt min röst på om Sd INTE står för dessa åsikter! 90% av de som vi släpper in som flyktingar har inte uppvisat giltigt pass eller annan identifiering.

  95% av de som söker slänger passet och trots detta så får varannan individ PUT. Chansen är alltså 50/50 att bluffen lyckas och det får anses hyfsat goda chanser till denna lotto-vinst som PUT innebär.

  För en resande är passet din viktigaste ägodel och det finns logiskt sett bara ett skäl till att det ”försvinner” på nära nog alla hugade spekulanter, och det är bluff och lögn.

  Dessa är ekonomiska emigranter och inga flyktingar, de är bedragare och följaktligen är det juridiska påföljder som är logiska inte livstids försörjning. Utvisning och konfiskering av deras tillsnyltade egendom är inte bara en rimlig utan också en logisk följd. Allt annat är vansinne

 3. Vet att AB själva för ett antal år sedan skrev mycket mer utan skygglappar än vad de gör nu. Kan inte ”nån” med mer koll och fritid än mig vara vänlig att länka här, eller kanske ännu hellre maila Pettersson så att det blir ett eget inlägg, där vi alla kan se vad AB själva hade för åsikter för typ 10-12 år sedan… eller kanske ännu mer i nutid? Skulle vara kul att visa på hur hycklande AB är. 🙂

 4. Två saker; han har naturligtvis rätt i sak, utan de utomeuropeiska bidragsturisterna skulle Europa vara välmående och arbetslösheten marginell. Sedan visar detta en desperation från kulturmarxisterna på redaktionerna som känner på sig att NWO är på väg ner i avloppet i ännu ett europeiskt land. Vad ska husse säga då?

 5. Re: ” . .500 000 av de mest uppenbara och värsta parasiterna, alltså de som inte har något som helst skyddsbehov . . ”
  Tycker det viktiga här är bristen på skyddsbehov……lagen är väl förhoppningsvis sådan att då ska man inte vara här i sverige, i princip alltså.

  Men det har blivit en gigantisk ”perspektivförskjutning” för asyl alt. flyktingskäl till ”lite synd om” eller till och med ”inte synd om”ja av sakskäl alltså men naturligtvis vill man vara i sverige och om man då inte för sin vilja igenom så ställer PK upp bakom ens rygg. jag håller med om att visst är det bättre i sverige än i deras hemländer, kanske, men hur ser PK på de nästan 2 Miljarder människor som inte har bröd för dagen ens?

  MEN till saken jag har också noterat en ovanligt hög intensitet av ”ski.snack” mot SD. Man ser inte skogen för bara trä´n. Huvudsaken att man på svaga eller praktskt taget inga skäl kan ”dissa” ett parti ”det åttonde”….

  Re BBC vs Åkesson.

  En happening till i samma genre

  Jämför det som sades med det som BRÅ skriver på sidan 32 i detta alster.:

  http://www.bra.se/download/18.cba82f7130f475a2f1800012697/1311776209675/2005_17_brottslighet_bland_personer_fodda_sverige_och_utlandet.pdf

  Någon som tycker att BBC hade rätt?

 6. Det han sade 2002 gäller än mer idag 90% av de som kommer hit är lögnare och bidragsparasiter. Vad kommer i näst ?? Nåt Åkesson gjorde i småskolan eller på dagis? Vi väntar med spänning på svenska journalisters kommande bragder.

 7. Patetiskt när man gräver fram skitsaker från 2002, många fick nog upp ögonen för hur illa ställt det är med nyhetstorkan i dagens läge. Slaskblaskorna är snart ett minne blott….

 8. Dags att polisanmäla Helin för vad som stod i AB under kriget, enligt en dom från Hovrätten i veckan. Ansvarig utgivare är även ansvarig för vad företrädaren var ansvarig för….

 9. Hoppas de inte lurar ut Åkesson på isen igen med avståndstagande och kommentarer om ’olämpligt språkbruk’ eller liknande. Först då kan det få en negativ effekt men sitter man still i båten och låter bli att kommentera denna gamla skåpmat så kan det nog gynna SD i stället.

 10. ”Ali har inte setts till på ett par dar”, ”Vi får nöja oss att vara oförskämda mot Lasse istället han är nog arab” ”Ja, det gör vi!”

 11. Apropå desperation.
  SVT Sörmland har de senaste veckorna kört med en daglig invandrarnyhet, där invandrare lyfts fram, allt från elever till egenföretagare.
  Har valrörelsen redan börjat på SVT?

  • Jag upplever också en hög aktivitet rörande just ”hatet” mot SD. Såg att IRM varit nere några dagar också…..det pågår tydligen saker……..

 12. Vi behöver nog utvisa betydligt fler än en halv million för att Sverige ska komma på fötter, skulle tro att en million skulle vara en ganska rimlig nivå, sen får det ske från fall till fall. Och samtidigt ett totalstopp för vidare invandring är naturligtvis en självklarhet, annars blir ju skutan snart överfull igen.
  MVH
  Janne

 13. ”Löfman”:
  Detta skedde ju långt innan du anlände till Sverige !
  Kände du dig träffad av svaren hon fick ?

 14. Ja vad tråkigt, jag såg också klippet, en oförskämd flicka kom och ställde jättesvåra frågor till en erfaren riksdagsman. Så får det väl inte gå till. Flickan kanske är utlänning och inte begriper bättre. Nej en skärpning behövs, ställ inte jättesvåra frågor till våra politiker. Dom har fullt upp hela dagarna med att rösta(om dom kommer ihåg det vill säga) ,

 15. Ja. jag tror vem som helst frågar sig vad en 11 år gammal nyhet har för nyhetsvärde.
  Aftonbladet tycker det uppenbart, så också det politiskt oberoende SVT.
  http://www.svt.se/nyheter/sverige/riksdagsledamot-parasiter

  Att många än i dag kommer till Sverige för våra bidrags skull är nog ingen hemlighet. Att människor som inte intresserar sig för det svenska samhället, för våra lagar och regler skulle må bäst av att återvända, kan väl de flesta skriva under på. Att kostnaden som idag skenat mer än för 11 år sedan påverkar vår välfärd kan nog inte undgå någon.

  Undrar förresten om Aftonbladet är intresserade av hur nuvarande pk-politiker uttryckte sig för 11 år sedan?
  Varken Aftonbladet eller SVT har väl intresserat sig för vad Pajala-kommunisten Simon Fors skrivit på twitter. Här talar vi om rena mordhot och hat.

 16. Såg just klippet i ”opartiska” SVT. Jag skulle ha gett det där jävla ludret som jagade honom en rak höger. Att han kunde behärska sig mot denna vidriga provokation.

  • ”All reklam är av godo….även den dåliga”.
   Ett uttalande som kände sångaren Frank Sinatra,sade en gång på 40-talet.Detta gäller än idag !

Kommentera