Reinfeldts presschef: Ska skära ballarna av dem

När Fredrik Reinfeldt pekades ut som smitare från TV-licensen gick statsministerns presschef Roberta Alenius till rasande attack mot Radiotjänst.

Till Fredrik Furtenbach, inrikeschef på Ekot i Sveriges Radio, ska hon ha sagt att hon ska skära ballarna av och mörda någon på Radiotjänst, uppger Medierna i Sveriges Radio.

– Jag minns faktiskt inte det, men i så fall är det nog en diskussion mellan mig och Fredrik Furtenbach, säger Roberta Alenius till Medierna och avböjer en intervju om ämnet.

Till Medierna säger Fredrik Furtenbach: – Hon var upprörd och sade att vi hade missuppfattat det hela och att det inte handlade om Reinfeldt som person.

Furthenbach bekräftar hotet: – Hon sa till mig någonting i stil med att jag ska skära ballarna av Radiotjänst och jag ska mörda någon på Radiotjänst, säger han.

-Pettersson tycker att det är rätt tyst om detta, tänk om det varit SD:s presschef som hotat med att kastrera någon…

2013-11-09_1519

SVT 

10 thoughts on “Reinfeldts presschef: Ska skära ballarna av dem

 1. Visst väldigt rått och olämpligt att utrycka sig så.
  Gör istället som vi som gillar att kommentera på Petterssons blogg, var artig ,håll god ton hota aldrig och använd ditt sunda förnuft,

  • De personer som skriver och kommenterar hos Pettersons, är fullkomligt kapabla att läsa reglerna för bloggen själv. Vem är du som på eget initiativ skall komma med fingervisningar och tillrättavisa bloggens läsare. Kan väl knappast tänka mig att Pettersson givit dig mandat att agera så här självständigt.

   • Ruben
    Jag tillmätte mej rätten att vara lite humoristisk ,du har missförstått mej det var ingen fingervisning hur kan du tro det?
    För övrigt tycker jag att Roberta utryckte sig olämpligt, inte värdigt en människa i den positionen .

   • Ruben
    Ditt svar gör att jag skulle kunna fortsätta att vara humoristisk, men jag avstår.
    Tillbaks till huvudfrågan. våra representanter bör vårda sitt språk. Roberta eller hennes arbetsgivare verkar ha insett det .då ju hon nu avgått som presschef.

   • Där är jag verkligen benägen att hålla med dig, dina kommentarer är alltid lika humoristiska. 😉

 2. Man kan ju undra varför statsminister Fredrik Reinfeldt behöver SÄPO-vakter nuförtiden. Han har ju presschefen Roberta Alenius i sin närhet.

  Bättre skydd kan man väl inte få……….

Kommentera