Blodig misshandel i Radiohuset

STOCKHOLM. En person misshandlades i samband med en konsert med PH3, Abidaz och Kartellen på Radiohuset i Stockholm på onsdagskvällen.

Personen, som är vän till en av artisterna, var på väg ut från Radiohuset när en grupp på omkring fem människor trängde sig in i byggnaden och gav honom slag och sparkar. Vakter, som tidigare sett samma grupp stå och vänta utanför Radiohuset under konserten, avbröt misshandeln och polis tillkallades, säger Finn Isaksson, säkerhetssamordnare på Sveriges Radio.

Gärningsmännen, som hade med sig baseballträn, lämnade platsen i två bilar, enligt Towe Hägg vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral. Polisen har enligt uppgift bilarnas registreringsnummer.

Den misshandlade blödde och fördes till sjukhuset i ambulans. I samband med överfallet krossades även en ruta på Radiohuset.

Enligt ett vittne som P3 Nyheter pratade med misshandlades ännu en person, men detta har polisen inga uppgifter om. De har hört vittnen till händelsen men ännu inte kunnat gripa någon misstänkt på torsdagsförmiddagen.

-Pettersson säger att det verkar vara fina människor statsradion umgås med… På onsdagen blev det hiphopbonanza när PH3, Abidaz och  kom till Studio 4 i Radiohuset i Stockholm.

Detta bildspel kräver JavaScript.

SR

2 thoughts on “Blodig misshandel i Radiohuset

Kommentera