Icke-europeiska invandrare kostar 1000 miljarder per år


EUROPA. Invandrare från länder utanför Europa lämnar ett tusen miljarder stort hål i statskassan. De belopp som invandrarna får i bidrag, förmåner, vård och utbildning är 14 % högra än de pengar de betalar in i systemet.

Utredningen som sträcker sig över 16 år är den största hittills och den visar att utomeuropiska migranter kostar mycket mer än de ger tillbaka och när två tredjedelar av all invandring är från länder utanför Europa är det allvarligt.

Invandrare från östra och västra Europa är en nettovinst till statskassan, visar samma utredning.

Daily Mail

 

 


5 responses to “Icke-europeiska invandrare kostar 1000 miljarder per år

 • Blodsven

  Detta kan väl inte stämma? Invandringen ger ju vinst, eller är det så enkelt att vi styrs av idioter?
  Dessvärre gäller det sistnämnda…

  Gilla

 • Janne

  Och av dessa 1000 miljarder så briljerar Sverige ensam med en årskostnad på i runda slängar 400 miljarder, nästan hälften. Då kanske alla kan förstå allvaret och digniteten av den enorma massinvandring som nu sker till lilla Sverige! Och om invandringen nu skulle stoppas i morgon dag, så har Sverige ändå dragit på sig enorma försörjningsbördor för framtiden som är i stort sett oöverskådliga! Och därför räcker ett sådant stopp inte långt, Sverige måste utvisa/sända hem minst 200.000 per år under en 5-6 år för att vi ska komma i någorlunda balans!
  MVH
  janne

  Gilla

  • Lasse Löfman

   Janne
   Påsätt och vis tycker jag att du har rätt, vi har och har haft en våldsam massinvandring och som riksdagen ser ut nu kommer den troligen att fortgå ett antal år framåt. Kanske snart halva Sveriges befolkning ha utländskt påbrå.
   Men ditt förslag att skicka ut dem är då helt orealistiskt ,knappast troligt att en majoritet av befolkningen kommer att stödja ditt förslag.
   Vad skall man då göra jo man får som vanligt göra det bästa av den situation man hamnat i.
   De allra flesta av de här invandrarna vill nog studera och arbeta. alltså det bästa som jag ser det är att sammarbeta med dem som med vilken annan som helst.

   Gilla

 • Pica pica

  Jag förstår inte varför det skapats nån sorts europeisk skuldbeläggelse för att vi har fungerande länder. Ändå hör de europeiska länderna till de som ger mest bistånd till tredje världen. Varför inte jobba praktiskt i respektive världsdel med de medel vi ger istället för att ta hit folk från andra världsdelar.

  Gilla

  • Lasse Löfman

   Pica Pica
   Känner du skuld, det gör inte jag. Det år absolut inte mitt fel att Mali är fattigt. Jag kan instämma i att t.ex. Malierna behöver stöd till sitt land. Handel tror jag är utvecklande att köpa varor och tjänster, att skapa möjligheter för investerare att våga investera genom att stödja stabilitet.
   Men att bara tycka att de är dåliga ger ingenting.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: