Arabiska medlemmar i Knesset debatterar på hög nivå11 responses to “Arabiska medlemmar i Knesset debatterar på hög nivå

 • Olli Rein

  Ali lilla, det framgår väl klart att det handlar om Al Aqsa, men den är inte så hög i ställning för araberna och Al-Qud nämns ingenstans i Koranen, då pedofilen inte varit där mer än en gång när han flög baklänges på en åsna. För att tro på det, så underlättar det ju att vara lika klok som åsnan. Hur är det med Al-Mekka och Al-Medinah var kommer dessa i rangordningen och andra för araberna heliga platser, hur någon plats nu kan vara helig. Al-Qud och Tempelberget är Judarnas heliga platser, men det skiter väl du i och den här MK medlemmen som har varit rövslickare åt Arafat, hade väl aldrig fått någon makt utanför Israel.
  Innan du som vanligt påstår att jag är allt möjligt förutom det jag är, så ber jag dig peka ut var i Koranen Al-Qud omnämns och i vilka sammanhang. Det här är ju tyvärr er löjliga, barnsliga, för att inte säga idiotiska religion som ligger bakom. Men som sekulär så slipper jag åbäka mig för gudar, och har därför till och mer rätt än du har inom er sketna religion, som borde kallas avgudadyrkan. Vad det nu är för något.

  Gilla

 • Torpeden

  Det som är vunnet i krig skall man behålla,

  Gilla

  • ali1948

   Du verkar inte ha förstått vad vi pratar om. Det man vinner i krig har man tills motparten vinner tillbaks det. Problemet med israel är att de utöver deras enorma markstöld bygger tusentals bosättningar på den Palestinska delen av landet, vilket gör att de palestinska områdena styckas upp mer och mer och exakt samtidigt snor de vårt vatten och använder ständigt återkommande våld mot Palestinier. Och framför allt så fängslar de över en miljon i Gaza i deras eget hemland. Jag undrar hur du skulle reagerar om detta har hänt svenskarna år 2013. Tänk om dina svenska bröder och systrar skulle muras in på detta vis.

   Hur skulle du reagerar? Ge mig ett bra svar tack

   Gilla

   • Jan

    Du säger emot dej själv nu. För Du säger,det man vinner i krig,har man som sitt eget ända till motståndaren tar tillbaka det.Och ISRAEL har ju vunnit det kriget,som gett dom dessa markområden.Så fram till terroristerna(palestinierna) tar tillbaka dessa områden.Så är det ISRAELS mark.Däri är denna stora nöten som INGEN kan knäcka.Och krig kommer att fortgå hur många år som helst.

    Gilla

 • islamskinfo

  Olli. Berättar så klart bara halva sanningen. Sanningen är den att de skriker högt pga att knessets nazister vill ta över kontrollen över Al-aqsa som är muslimernas näst viktigaste plats.

  Olli vågar aldrig berätta om dessa provokationer

  Gilla

  • Pettersson

   …och Ali och TT berättar aldrig om de hundratalsterrordåd som varje månad sker på Västbanken och i Jerusalem och som är anledningen till Israelernas murar och försök att bygga en säker stat för judarna. Vi återkommer till dessa attentat.

   Gilla

   • ali1948

    Pettersson snackar skit som vanligt. Du skriver ”hundratalsterrordåd som varje månad sker på Västbanken och i Jerusalem”. Pettersson du är löjligare än de mest högerextrema israelfanatikerna.

    Pettersson. Jag tror att israel, usa o den fula pakten darrar nu när fler avslöjanden kommer. Framför allt NSA o spionverksamheten. Världen kokar av vrede mot era lögner och era ständiga krig.

    O som jag alltid säger. Soffan kommer att spilla över på er förr eller senare. Ni kan aldrig undgå Allahs straff om ni inte skärper.

    Gilla

   • ali1948

    Pettersson snackar skit som vanligt. Du skriver ”hundratalsterrordåd som varje månad sker på Västbanken och i Jerusalem”. Pettersson du är löjligare än de mest högerextrema israelfanatikerna.
    Pettersson. Jag tror att israel, usa o den fula pakten darrar nu när fler avslöjanden kommer. Framför allt NSA o spionverksamheten. Världen kokar av vrede mot era lögner och era ständiga krig.
    O som jag alltid säger. Soppan kommer att spilla över på er förr eller senare. Ni kan aldrig undgå Allahs straff om ni inte skärper.

    Gilla

 • Kurt

  Det kommer att bli livat i Sveriges riksdag om några år, kan vara värd att titta på replikskiften som lördagsunderhållning.

  Gilla

 • biran

  Korkad som en centerpartist kan ingen utlänning bli, det krävs generationer av ärvd dumhet för detta.

  Gilla

 • FjärranÖsternRedaktionen

  Så korkad att han antagligen skulle vara centerpartist om han bott i Svea Rike

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: