Doudou Ahoka och journalistik


LJUNGSBRO. Våra media inte så mycket som andas om Doudou Ahokas etnicitet. De värsta är Aftonbladet som gör hela bilden av Ahokas ljusare och de delar av huden som syns har gjorts vit.

Det skulle kunna accepteras att dölja etnicitet om PK var konsekvens men Aftonbladets Jan Helin och Expressens Thomas Mattsson har åtskilliga gånger sagt att etniciteten inte har någon betydelse, men varje vecka läser vi om ”svenskar” som smugglar vapen och rånar i Norge, svenskar som slåss i Syrien och Somalia osv. Att inte nämna etnicitet är att dölja de oerhörda problem vi har med invandringen i landet.

För att använda PK-pressens egen retorik så är de vänsterextremister som sprider hat – hat mot svenskar – genom att klistra på en svensk etnicitet på människor som ställer till jävelskap ute i världen men inte är svenskar.

När det gäller den misstänkte dubbel-mördaren Doudou Ahoka som nu ligger på psykiatrisk klinik så är det uppenbart att den mannen med sin våldsamma bakgrund med knark, hot, våld, misshandel och stölder för länge sedan borde ha varit inlåst…2013-11-04_0705

Bilden från Avpixlat.


4 responses to “Doudou Ahoka och journalistik

 • Stenbock

  Men medge Pettersson…Det måste vara svårt att,
  ”vitpixla” sådana importerad mörkhåriga individer som hör hemma i Kongos urskogar !
  Vad som oroar mig är,att han tydligen har hela familjeklanen med sig här i Absurdistan !
  Vet att det i dessa skogar,finns talrika klaner bestående
  av vilda kannibaler…. än i deras moderna tider !

  Gilla

 • Nisse

  Fredrik påstår att kriminaliteten minskar i Sverige. Han menar nog bland oss riktiga Svenskar.Han har nog inte fått med sig att det varit över 80 mordförsök (skottlossning) i Göteborg. Malmö, Stockholm. Nu senast dubbel mord i Linköping.mm Vi måste sluta importera denna mördar religon till Sverige och rösta rätt (SD) nästa år så vi kan sända hem dregget omgående. Så vi kan rädda nationen Sverige mot total kollaps…

  Gilla

 • maggimasfromsweden

  Det fina är, att det tydligen är en stor del av hans familj,j som befinner sig i landet också. Syskon och fader finns här ………..Härligt!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: