Häktad för ett fruktanvärt brott


En kuwaitisk kvinna som skulle köra sin sjuke far till ett sjukhus stoppades av polisen och sitter sedan ett par dagar häktad för det fruktansvärda brottet att köra bil i Saudiarabien.

Kuwait Times


8 responses to “Häktad för ett fruktanvärt brott

 • swed

  Jösssses, det är ruskigt skämmigt att moderna människor kan vara så otroligt aningslösa som de tre kommentarerna här visar. Att kvinnor förvägras rätten att köra bil i Saudi är renodlat trams men har sitt ursprung i exakt samma inställning som;

  1. nekar svenska kvinnor, sedan minst 30 år, lika lön för lika arbete,
  2. förväntar sig att kvinnor skall ägna sig åt ”kvinnliga” sysslor,
  3. hindrar kvinnor från att sitta i bolagsstyrelser,

  för att nämna några punkter. Jag undrar vad ni tre män har gjort för att förändra kvinnans ställning här i Sverige. Uppenbart inte ett skit! Peka finger och göra sig käck över andra är en dålig ersättning för att komma till rätta med orättvisor på hemmaplan.

  Vad Islam har med saken att skaffa går mig fullständigt förbi. Bilar och körkort fanns inte ens när Koranen skrevs. Det innebär med nödvändighet att någon TOLKAR skriften och tolkar den till sin fördel, vilket är en jävla skillnad. Vilka? Jo, män precis som ni, precis lika inkrökta och omedvetna som ni förefaller vara!

  Det vore tacknämligt för allas skull att tänka efter innan man låter käften (läs fingrarna) fara iväg för att prestera enbart fjantiga inlägg som dessutom avslöjar att man definitivt har noll koll.

  Jag tänker inte be om ursäkt för bristande artighet eftersom utomordentligt få inlägg vittnar om att den egenskapen på något sätt är allmänt utbredd på denna blogg.
  Hadé

  Gilla

  • Stenbock

   Brukar du dagligen rota i gammalt material ?
   Sen förstår jag inte ditt kverulerande om allt och alla hos Pettersson.Det finns/fanns många lite udda figurer,som genom åren hittat hans informativa blogg,du tycks ha inriktat dig på att omarbeta/vända hans besökare…
   Testa går ju ! 🙂

   Gilla

  • Pettersson

   Tack för att du besöker vår blogg så ofta swed…vi välkomnar alla.

   Gilla

 • Ruben

  Men det är ju bara för att de är rädda om sina kvinnor, deras livmödrar kan ju totalt skaka sönder under körningen. Vem skall då föra läran vidare?

  Gilla

 • ossie

  Snart här, kör medan ni kan fruntimmer.

  Gilla

  • swed

   @ossie… snart betyder per definition; inom kort, om en liten stund, strax o s v. Ditt ”snart” har med råge passerat och du hade fullständigt fel! Även om ditt ”snart” ständigt börjar NU! eller NU! eller NU! kommer du INTE att få rätt. Du behöver knappast bekymra dig för den Svenska kvinnan kommer utan tvekan att köra bil till dess den försvinner som färdmedel.

   Gilla

   • Stenbock

    Men det är också en gammal kommentar från 2013 !!!
    F.ö har du direktlinje till Rosenbad,eftersom du tycks vara väl informerad ?

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: