Här bor 489 kändisar som tycker att mångfald ger omistliga värden

STOCKHOLM. 489 kända personer skrev på ett uppror i Aftonbladet ”Oss Alla” som gick ut att ta ställning för mångfald och mot främlingsfientlighet.

”Mångfalden finns i samhällslivets alla delar. Den har gett och ger oss omistliga värden”, stod det bland annat att läsa i uppropet, som ursprungligen undertecknades av 489 kändisar.

Kampanjen påstås vara ett initiativ ”startat av människor som du och jag, som vill att våra barn och barnbarn växer upp i ett land där mångfald är en styrka”.

Det låter väldigt fint.

Vi har tidigare sett de etnisk vita redaktioner på Aftonbladet, Expressen, GT, SN och så vidare.

När användare på diskussionsforumet Flashback bestämde sig för att kartlägga undertecknarnas privata bostadsadresser så tonade en helt annan bild upp sig. När kändisarna prickades in på Sverigekartan visade det sig att nästan ingen av dem själv bor i mångkulturella områden. De få prickar som ligger i mörkröda områden tillhör invandrare.

Ljust få invandrare, mörkt rött massor och blå prickar visar var de människor som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra bor. Affes statistikblogg förklarar mer. 2013-11-01_1451

7 thoughts on “Här bor 489 kändisar som tycker att mångfald ger omistliga värden

 1. Jag kan faktiskt hålla med dom i stort – mångfald berikar. Hur skulle Sverige se ut med bara infödda svenskar? Lite tråkigt i ärlighetens namn – men måste det vara så förbannat MYCKET mångfald. Lite lagom hade räckt mer än väl för mig….

 2. Någon hade den 29 sept. på Facebook-sidan
  https://www.facebook.com/ossalla
  kommenterat:

  ” – Snart 20 000 foliehattar som inte själva begriper att de skrivit under på att de vill ha ÄNNU MERA RÄDSLOR, otrygghet, otrivsel, överansträngd sjukvård med indragna vårdplatser och diskriminerade, förorättade Svenskar som snopet blir informerade om att illegala, gömda invandrare endast betalar en bråkdel (50 kr) av sjukvård, tandvård och mediciner mot vad vi andra måste betala, pensionärsrån och skambrott, utarmade pensioner, åldringsvård knappt värd namnet, vandalism, glaskrossning, skolbränder, dagisbränder, kaos i skolorna, sjunkande studieresultat, bostadsbrist, ungdomsarbetslöshet, kriminalitet, internationella ligor, organiserat tiggeri, inställda rättegångar och en skrämmande låg uppklarningsprocent, bötning, splittring, kulturell Svensk utarmning, kulturkrockar, kravaller, bilbränder, containerbränder, sönderskurna brandslangar och stenkastning mot bussar, brandkår, ambulanser och polis, gängvåldtäkter, assistansbedrägerier, Södertäljemaffia, rättegångar för miljonbelopp och vittnen som vägrar vittna p.g.a. hot, Malmömaffia, judeförföljelser, växande svart sektor, Göteborgsdödsskjutningar, stenkastning, ”terrorsvenskar”, böneutrop, flyktingsmuggling, vapensmuggling, passförfalskning, valfusk, sönderslagna och vandaliserade flyktingförläggningar, religiös fanatism, kusingiften, månggiften, hederstragedier, kvinnoförakt, balkonghopp, saltsyraattacker, skyddade boenden, vittnesskydd och hemliga identiteter, minskat förtroende för Sverige i utlandet, kort sagt ett snabbt tilltagande kaos i vårt samhälle!
  SNÄLLA, TÄNK på vad ni lämnar över till era barn och barnbarn!!!”

  Den 1 okt. kom det innehållslösa svaret:
  ”Tack för din kommentar – du lyckas lista många av de myter och fördomar som florerar i samhället utan någon som helst förankring i fakta eller forskning. Det är precis detta som vi kommer att arbeta mot att bemöta med forskning och fakta – något som tycks saknas i din lista ovan.”

  Replik:
  ”- Samtliga punkter kan faktabeläggas, det är just det som är så tragiskt.
  Vi är många som skulle önska att det är just myter, men tyvärr ser verkligheten ut just så här i vårt land. TYVÄRR!
  Vi ser dock fram emot motbevis, men är rädda för att vi kommer att bli besvikna.
  Har ni skrivit på listan mot det rättsvidriga frikännandet i Tensta, (över 89 000 underskrifter) det har jag!
  http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=8062#.UkrOD4apVhw
  Slut citat.

  Jag antar att allting dog när de godhjärtade ”foliehattarna” fattade att de gått i fällan.
  Det var väl alltför genant att erkänna att det var 6 blattar som ännu en gång stod som syndabockar i den senaste gruppvåldtäktshärvan i Tensta…
  Ridå!

 3. Jag ska skriva på när någon av dessa 489 lever som de lär och i siffror och fakta bevisar för mig att multikulti berikar mitt land. Alltså att fördelarna överväger nackdelarna.

 4. Mångfald kan väl axepteras men avfall där går gränsen. Det är ju sådant vi importerar. Hur många tror 7 klövern att vi vill försörja???

 5. Så fint, 489 personer/familjer som kan erbjuda plats i sitt hem för ensamkommande baaarn. Bara att ringa Tyresö kommun som annonserat i Metro flera gånger efter lämpliga värdfamiljer. Kändisarna borde ju vara betrodda för ett sådant uppdrag utan närmare kontroller, de är ju dessutom så godhjärtade som skrivit på ett upprop. Dag att gå från ord till handling för dessa 489, tycker jag.

Kommentera