Hur många får de bli?

MELLANÖSTERN. Efter andra världskriget blev uppskattningsvis c:a 12 miljoner tyskar tvångsflyttade och fördrivna från sina hem i tidigare tyska och tysktalande områden, bland annat Sudetlandet, Pommern och Preussen. Hela det tyska riket flyttades västerut.

Tyskarna hade i generationer bott i områden utanför dagens Tyskland, det enda gemensamma flyktingarna hade med Tyskland var språk, seder och religion. När de kom till Tyskland fick de medborgerliga rättigheter och sedan dröjde det inte länge innan de var integrerade, ansvarsfulla och skattebetalande människor. Ingen har idag krav på att få tillbaks det land de förlorade och där de bott i hundratals år.

Så har det gått för alla folk som flytt av olika anledningar utom de ”Palestinska flyktingarna”. De har nekats medborgerliga rättigheter i de arabisktalande muslimska länder de flydde till trots att de nu bott hos dessa brödrafolk i 65 år.

Detta trots, eller kanske tack vare den ”hjälp” de fått av UNRWA och arabvärlden. Palestinaaraberna har dessutom fått ungefär 25 gånger mer hjälp person än vad européerna fick i Marshallhjälp.

90 % av alla i Palestinaaraber har förstås aldrig varit flyktingar. 2 miljoner, 40 % av dem, har fullt medborgarskap i Jordanien, Syrien och Libanon och ändå klassas de som flyktingar.

Sedan andra världskriget har vi haft 50 miljoner flyktingar pga krig och ALLA har placerats – utom Palestinaaraberna.

Titta på bilden nedan, alla andra människogrupper som varit flyktingar minskar över tid utom Palestinaaraberna som bara blir fler och fler samtidigt som de fostras till terrorister och hat mot Israel och väst istället för att kräva sina rättigheter i arabvärlden och bygga upp samhällen på Västbanken och i Gaza…men de lever på bidrag och det finns inget tryck för att avsluta konflikten.

2013-10-27_2107

Israel i Sverige      UNRWA betalare 

2 thoughts on “Hur många får de bli?

  1. Klart de bli fler och fler 1 gubbe 4 kvinnor de föröka sig som råttor.
    Varje land som ha släppt in dom fick ångra det titta på Jordanien och Libanon, det säger allt. Deras Arabiska ”Bröder” vet nog allt för väl varför de inte vill ha dem i sina länder. Så länge de är i närheten av Israel är det fritt och fröjd i de arabiska länderna för Israel håller koll på råttorna ursäkta Palestinier menade jag.

  2. Tog bara fasta på att de flyttat västerut, ler i njugg när Sverige ska flytta västerut, beväpna er med båtar,flytvästar och en bra kapten.

Kommentera